Budapesti koncertek nyáron.

fooldal > Nyári koncertek Budapesten 2018-ban

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Nyári koncertek Budapesten 2018-ban


2018/06/05

Szereted a koncerteket, és 2018-ban sem szeretnél lemaradni kedvenc előadóid fellépéséről? Mi most megkönnyítjük a dolgodat, hisz az alábbi cikkben össze szedtük neked melyik hónapban ki látogat majd hazánkba, hogy egy fergeteges koncertet adjon. 

Koncert

Június

Június 8-án a hazai Wellhello fog a Budapest Parkban egy fergeteges koncertet adni, ahol szokásukhoz híven óriási tűzijátékkal várják majd a szórakozni vágyókat. 

Június 12-én a kaliforfniai punk rock zenekar a The Offspring lép fel a Tüskecsarnokban. Június 17-én az Arcade Fire lép fel a Papp László Sport Arénában. Magyarországon most adnak először koncertet, nem érdemes ki hagyni. 

Júniusban lesz még számos másik koncert is mint például: Body Count! Queens of the Stone Age, Massive Attack, Stone Sour. 

Július

Július 1-jén az Alice in Chains zenekar lép fel a Budapest Parkban

Július 2-án Billy Idol a 80-as évek punkrock királya lép majd fel.

Július 24-én a Judas Priest heavy metal zenekar lép majd fel, a műfajt kedvelők nagy örömére. 

 
45 37Legfrissebb cikkek


Klíma tisztítás: Ezért szükséges minden évben, még a szezon előtt!
A klíma tisztítását, karbantartását sokan nem veszik komolyan, hiszen alig használták a klímát vagy éppen letörölték kívülről és tisztítának gondolják. 
Hírek, újdonságok és érdekességek belföldről és a nagyvilágból

Naprakész információk a világ minden tájáról, Budapestről és belföldről, érdekességek és újdonságok, minden, ami érdekelhet.

Hírek és érdekességek Budapestről

Mi történik manapság a fővárosban? Mik a legfontosabb hírek és érdekességek Budapesten, amiről érdemes tudni? Itt minden fontos információt megtalálsz!

Látnivalók Budapesten

Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb fővárosában. Budai Várnegyed, Parlament, Városliget, Hősök tere, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, és még sok más.

Programlehetőségek Budapesten

Mit érdemes megnézni Budapesten? Mik a legjobb szezonális vagy állandó programlehetőségek? Hova érdemes ellátogatni a pároddal, a családdal vagy a barátaiddal?

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk a nagyvilágból és Magyarországról. Naprakész információk nap mint nap.