Will Smith megmászta a Lánchidat!

fooldal > Will Smith elhagyta az országot!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Will Smith elhagyta az országot!


2018/07/16

Will Smith elhagyta Budapestet és az országot is. Tegnap már a VB döntő nyitó eseményén adták elő élőben a torna hivatalos zenejét a Live It Up-ot. Mielőtt elhagyta volna az országot viszont még csinált valami rendkívülit a világsztár! 

Will Smith elhagyta Magyarországot

A filmsztár a Four Season Hotel elnöki lakosztályában szállt meg, szemben a Lánchíddal. Ezért akik arra jártak az elmúlt hónapban könnyen találkozhattak vele. Will Smith közösségi oldalaink több videó is mejelent, ahogy a várost járva készíti a videóít. Apák napján péládul gyerekei húzhattak be egyet apjuknak, persze csak a videó kedvéért. 

 A sztár úgy gondolta, hogy távozása előtt még csinálnia kell egy ütős videót, így kinézett az ablakán és a vele szembe levő Lánchíd keltette fel érdeklődését. Kamerát ragadott és meg sem állt a tetejéig, ahol aztán táncba kezdett. Természetes nem volt illegális a hídra való felmászás, azonban nagyon veszélyes. A videót követő napokban sokan mások is felmásztak a hídra, így ezúton is figyelmeztetnénk mindenkit, hogy ez nagyon veszélyes! 

 

A világsztár egyébként a Live It Up videóklipp forgatása, illetve a Gemini Man nevű új filmjéhez való felvételek miatt tartózkodott országunkban. Kíváncsian várjuk a filmet :) 
45 44Legfrissebb cikkek


Házi praktikák fogfájás esetén
A fogfájás az egyik legaljasabb, legkimerítőbb fájdalomfajta, amit az ember megtapasztalhat élete során. Ha jelentkezik, ne halogasd a fogorvos felkeresését, mert nem fog elmúlni, sőt, minden nappal rosszabb lesz, ráadásul a halogatásnak akár a fog elvesztése is a következménye lehet. De amíg eljutsz fogászhoz hogyan enyhítsd a fájdalmad? Íme néhány házi praktika!
5 ok, amiért jó a fővárosban élni
Magyarország fővárosa Budapest, itt él a magyar lakosság mintegy egy tizede. Budapest megtestesíti az Európai nagyvárost, villamossal, metróval, történelmi emlékművekkel és élettől nyüzsgő utcákkal. Most mutatok 5 okot, hogy miért is olyan jó, ha az ember Budapesten lakik!
Hírek, újdonságok és érdekességek belföldről és a nagyvilágból

Naprakész információk a világ minden tájáról, Budapestről és belföldről, érdekességek és újdonságok, minden, ami érdekelhet.

Hírek és érdekességek Budapestről

Mi történik manapság a fővárosban? Mik a legfontosabb hírek és érdekességek Budapesten, amiről érdemes tudni? Itt minden fontos információt megtalálsz!

Látnivalók Budapesten

Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb fővárosában. Budai Várnegyed, Parlament, Városliget, Hősök tere, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, és még sok más.

Programlehetőségek Budapesten

Mit érdemes megnézni Budapesten? Mik a legjobb szezonális vagy állandó programlehetőségek? Hova érdemes ellátogatni a pároddal, a családdal vagy a barátaiddal?

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk a nagyvilágból és Magyarországról. Naprakész információk nap mint nap.