Mi a gyönyörű arc titka?

Főoldal > Mi a gyönyörű arc titka?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mi a gyönyörű arc titka?


2020/09/26
Puskás Rékka

Hogy mi a gyönyörű arc titka? Mi az, amivel lehet tenni a rugalmaság és fiatalság megőrzése érdekében? És vajon mitől lesz igazán gyönyörű valaki mosolya? Nem szükséges hozzá plasztika, néhány egyszerű praktikával mindenkiből elő lehet varázsolni a természetes szépséget!

Bárkinek lehet gyönyörű arca

Az egészség mindenekelőtt

 

Ha a bőr egészséges, egész szervezet jó karban van, az mindenhol meglátszik. Helyes, változatos táplálkozással, rendszeres testmozgással könnyen megőrizhető a jó forma, az egészség pedig a szépség egyik alapfeltétele. A sporttal, sok folyadékbevitellel elkerülhető a nyúzott arc. 

Arctisztítás

 

Sokan nem fektetnek elég nagy hangsúlyt a megfelelő arctisztításra. Ez különösen problémás, ha az adott illető egyébként sminkel. A különböző tonikok, micellás vizek használata jó szolgálatot tesz sminklemosásnál, a bőr felfrissítésénél, azonban nem helyettesítik a megfelelő arctisztítást. 

 

A valóban tiszta arc érdekében ne csak sminklemosóval, hanem tusfürdővel, fürdőkrémmel is mossunk arcot! És érdemes fenntartani egy törölközőt is külön az arcunknak, így elkerülhető, hogy a kezünkről plédául a kéztörlőre kerülő bacilusok bejussanak a pórusokba.

 

Az arc karbantartása végett ajánlatos időnként hidratáló maszkokat használni, és napi szinten hidratáló krémet. Ha igazán alapos munkát szeretne végezni valaki, akkor a hámlasztást sem szabad kihagynia. A kémiai hámlasztók lényege, hogy csak elhalt bőrfelületeket érintik, szemben a bőrradírokkal, amelyek a teljes felső bőrréteget.

 

Ragyogó mosoly

 

Egyszer egy bölcs ember azt mondta, egy nőn a mosolya a legszebb, hát tessék ezért tenni! Meg kell keresni azt a fogkrémet, amelyik a leginkább ideális, és meg kell tanulni helyesen fogat mosni. A helyes fogmosással sokkal kevesebb lepedék rakódik le, így a szuvasodás is nehezebben indul el.

 

Amennyiben kellett már kihúzni fogat, és a lyuk látható helyen van, azzal is érdemes valamit kezdeni. Számos hiánypótló eljárás létezik, például a hidas megoldás, ahol a lyuk szomszédságában lévő fogakra fogkorona kerül, azok pedig közrefogják azt a fogat, amely a hiányt pótolja.

 

Sőt, arra is van megoldás, ha a fogak nem állnak szépen. Ma már elérhetők felnőtt fogszabályozók, sőt, olyan változatok is, amelyeket nem lehet észrevenni. Ezek segítségével bárkinek fogkrém-reklám mosolya lehet.

 

Egyszóval: némi odafigyelés, megfelelő tisztítás, esetleges esztétikai beavatkozások, és mindenki mutathatja a legjobb arcát a világ felé!
Belföld Budapest Hírek és érdekességek MagyarországLegfrissebb cikkek


Így szervezz üzleti rendezvényt sikeresen!
Üzleti rendezvényt szeretnél szervezni, esetleg már neki is láttál, de érzed, nem egyszerű, fentakadtál egy ponton? Üzleti rendezvényt szervezni valóban nem könnyű. Egyszerre rengeteg dologra kell figyelni, megannyi dolgot irányítani, menedzselni sok-sok feladatot. Mire kell legjobban figyelni? Mutatunk pár tippet, ha ezekre figyelsz, akkor nem lehet nagy gond!
Hírek, újdonságok és érdekességek belföldről és a nagyvilágból

Naprakész információk a világ minden tájáról, Budapestről és belföldről, érdekességek és újdonságok, minden, ami érdekelhet.

Hírek és érdekességek Budapestről

Mi történik manapság a fővárosban? Mik a legfontosabb hírek és érdekességek Budapesten, amiről érdemes tudni? Itt minden fontos információt megtalálsz!

Látnivalók Budapesten

Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb fővárosában. Budai Várnegyed, Parlament, Városliget, Hősök tere, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, és még sok más.

Programlehetőségek Budapesten

Mit érdemes megnézni Budapesten? Mik a legjobb szezonális vagy állandó programlehetőségek? Hova érdemes ellátogatni a pároddal, a családdal vagy a barátaiddal?

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk a nagyvilágból és Magyarországról. Naprakész információk nap mint nap.