Tippek, hogy ragyogó legyen a mosolyod

Főoldal > Tippek, hogy ragyogó legyen a mosolyod

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Tippek, hogy ragyogó legyen a mosolyod


2021/03/19
Puskás Rékka

Te is olyan hihetetlenül ragyogó mosolyt szeretnél, mint a sztárok? Azt szeretnéd, ha magabiztosan vigyoroghatnál, anélkül, hogy az össze-vissza álló fogaid feszélyeznének? Esetleg már nem is szoktál mosolyogni, mert szégyelled a fogsorod? Nem kell kétségbe esni, van megoldás! 

Legyen a te mosolyod is ragyogó!

Tetesd rendben a fogsorod

 

Először is, mielőtt a szépítkezésnek neki lehetne állni, előbb rendbe kell tenni a teljes fogsort. Betömni minden lyukat, ha szükséges pótolni a foghiányokat. Ennek természetesen nem csak esztétikai szerepe van, hiszen, ha nem kezelik a fogbetegségeket, akkor az fájdalomhoz és a fogak elvesztéséhez, akár csontritkuláshoz vezet. 

Az esztétikai fogászat is segíthet

 

Ha egészségügyileg már rendben vannak a fogaid, akkor ideje ellátogatni az esztétikai fogászatra, ahol különböző módszerekkel, például fogszabályozóval segítik elő a szabályos fogsort. De ha fehérebb fogakat szeretnél, azt is náluk igényelheted – és semmiképpen ne próbálj valami házi praktikával otthon kísérletezni!

 

Rakass ékszert a fogadba!

 

Ha valami igazán feltűnőre vágysz, ami kiemeli a fogaid, mosolyod szépségét, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy beletetess egy követ valamelyik frontfogba. Ezeket egyébként csak ragasztják, idővel pedig magától lejön. Számos helyen akad olyan fogorvosi rendelő Budapest számos pontján, ahol vállalják ilyen fogékszerek felhelyezését.

 

Ápold odaadással!

 

Ha már minden meg van csinálva, olyan szabályos a mosolyod, amilyenről mindig is álmodtál, akkor már csak két dolog van hátra. Az egyik, hogy megfelelően gondoskodj is róla. Tanulj meg helyes technikával fogat mosni, és használj inkább elektromos fogkefét, mert az sokkal alaposabb, ráadásul azt is jelzi, ha már elegendő ideje mosod a fogad. Továbbá használj szájöblögetőt, ami ott is elpusztítja a kórokozókat, ahova a fogkefe sörtéi már nem érnek el. A fogselyem rendszeres használatával megelőzhető, hogy a fogak túl szorosan álljanak egymás mellett, ami a fogszuvasodás egyik fő kiváltó oka.

 

A másik pedig, hogy élvezd!
Belföld Budapest Érdekességek Hírek és érdekességek MagyarországLegfrissebb cikkek


Így szervezz üzleti rendezvényt sikeresen!
Üzleti rendezvényt szeretnél szervezni, esetleg már neki is láttál, de érzed, nem egyszerű, fentakadtál egy ponton? Üzleti rendezvényt szervezni valóban nem könnyű. Egyszerre rengeteg dologra kell figyelni, megannyi dolgot irányítani, menedzselni sok-sok feladatot. Mire kell legjobban figyelni? Mutatunk pár tippet, ha ezekre figyelsz, akkor nem lehet nagy gond!
Hírek, újdonságok és érdekességek belföldről és a nagyvilágból

Naprakész információk a világ minden tájáról, Budapestről és belföldről, érdekességek és újdonságok, minden, ami érdekelhet.

Hírek és érdekességek Budapestről

Mi történik manapság a fővárosban? Mik a legfontosabb hírek és érdekességek Budapesten, amiről érdemes tudni? Itt minden fontos információt megtalálsz!

Látnivalók Budapesten

Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb fővárosában. Budai Várnegyed, Parlament, Városliget, Hősök tere, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, és még sok más.

Programlehetőségek Budapesten

Mit érdemes megnézni Budapesten? Mik a legjobb szezonális vagy állandó programlehetőségek? Hova érdemes ellátogatni a pároddal, a családdal vagy a barátaiddal?

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk a nagyvilágból és Magyarországról. Naprakész információk nap mint nap.