5 tipp a ragyogó mosolyhoz

Főoldal > 5 tipp a ragyogó mosolyhoz

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 tipp a ragyogó mosolyhoz


2021/01/13
VN

Ragyogó mosolyt mindenki szeretne, de nem mindenki tesz is érte! Most mutatunk 5 apró, de annál hasznosabb tippet, aminek segítségével te is szikrázóvá varázsolhatod a mosolyodat! Hiszen egy szikrázóan szép mosoly többet dob a megjelenésen, mint egy drága kiegészítő!

5 tipp a ragyogó mosolyhoz

Nem mindegy mit eszel

Nem mindegy mit eszel, ha fogyni szeretnél, de az sem mindegy, hogy mit eszel akkor, ha szépt, tiszta, egészséges fogakat, és ne utolsó sorban ragyogó mosolyt szeretnél. Elsőre kicsit furcsának tűnhet, de vannak olyan ételek, amik jót tesznek a fogaknak (meg persze olyanok is, amik nem). Különösen jó, ha almát, uborkát, zellert vagy répát eszel, főleg étkezés után, mikor nincs módod fogat mosni. 

 Cseréld le a fogkefédet

Tudtad: a fogkefe nem egy örök darab? A fogkefét rendszeresen cserélgetni kell, nem évente, és nem fél évente, hanem legalább 2-3 havonta! A régi fogkefék egyrészt telis-tele vannak ártó baktériumokkal, másrészt pedig az elhasználódott sörték nem olyan hatékonyan tisztítanak már, nem jó szögben érik a fogakat. Ezért, ha egészséges, és szép fogakat szeretnél, akkor cserélgesd sűrűbben a fogkeféket!

 

Ne hagyd ki a nyelvedet

Hogy mi köze van a nyelvnek a fogakhoz, a ragyogó mosolyhoz? Nagyon is sok, mondjuk az, hogy elég közel helyezkednek el egymáshoz, és elég sűrűn érintkeznek is. Ne feledkezz meg erről sem fogmosás közben! 

 

Megfelelő smink

De egy jó smink is sokat segíthet a dolgon. Hangsúlyos szemek, halvány, visszafogottabb rúzs, a legjobb egy szilvaárnyalatú, egy kis bronzostás, pirosítás, és máris máshogy esik a figyelem, máshogyan tűnik a mosolyod, és a fogaid sem tűnnek annyira sárgának, vagy éppen egyenletlennek. 

 

Fogászat

Egy valamit ne felejts el! Csodaszép mosoly nincsen egészséges fogak nélkül! Semmiképpen se hagyd ki éppen ezért a rendszeres fogászati ellenőrzést! Ha egy minőségi fogászatot választasz, akkor mindenfelé fájdalom és kényelmetlenség nélkül fog zajlani, nem kell aggódnod! 
 
ÉrdekességekLegfrissebb cikkek


Így növelje a problémamegoldó készéget a cégen belül!
Mindenki azt szeretné, ha az alkalmazottak minél hatékonyabban tudnák megoldani a felmerülő problémákat. De vajon hogyan lehet ezt elérni? Használja csapatépítő tevékenységeket, hogy segítsen alkalmazottainak gyorsan és pontosan megoldást találni a kihívásokra!
Mikor van szükség fogtömésre?
Ma már nincs olyan ember, akinek ne kellett volna tömni fogát – de mikor is van szükség egy fogtömésre, és mikor egy fogkoronára vagy gyökérkezelésre? Alábbi cikkünkből kiderül, mely esetek kapcsán elég, ha csak betömik fogunkat.
Hírek, újdonságok és érdekességek belföldről és a nagyvilágból

Naprakész információk a világ minden tájáról, Budapestről és belföldről, érdekességek és újdonságok, minden, ami érdekelhet.

Hírek és érdekességek Budapestről

Mi történik manapság a fővárosban? Mik a legfontosabb hírek és érdekességek Budapesten, amiről érdemes tudni? Itt minden fontos információt megtalálsz!

Látnivalók Budapesten

Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb fővárosában. Budai Várnegyed, Parlament, Városliget, Hősök tere, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, és még sok más.

Programlehetőségek Budapesten

Mit érdemes megnézni Budapesten? Mik a legjobb szezonális vagy állandó programlehetőségek? Hova érdemes ellátogatni a pároddal, a családdal vagy a barátaiddal?

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk a nagyvilágból és Magyarországról. Naprakész információk nap mint nap.