Így növelje a problémamegoldó készéget a cégen belül!

Főoldal > Így növelje a problémamegoldó készéget a cégen belül!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így növelje a problémamegoldó készéget a cégen belül!


2021/10/15
VN

Mindenki azt szeretné, ha az alkalmazottak minél hatékonyabban tudnák megoldani a felmerülő problémákat. De vajon hogyan lehet ezt elérni? Használja csapatépítő tevékenységeket, hogy segítsen alkalmazottainak gyorsan és pontosan megoldást találni a kihívásokra!

Így növelje a problémamegoldó készéget egyszerűen

•    Tojáscsepp: Csapatban dolgozva kérje meg alkalmazottait, hogy hozzanak létre olyan eszközt, amely megvédi a tojást, amikor leesik egy második vagy harmadik emeleti ablakból.
•    Barter rejtvény: Gondoskodjon kiscsoportok számára kirakós játékokkal, de távolítson el néhány darabot, és adja át más csapatoknak. Kérje meg alkalmazottait, hogy találjanak módot a cserére és a kereskedelemre, hogy beszerezzék a szükséges puzzle -darabokat, és befejezzék rejtvényeiket.
•    Társasjátékok: Adjon társasjátékot a kis munkavállalói csoportoknak. A játék befejezéséhez problémamegoldó készségeket és kommunikációt kell használniuk.
•    Üzleti szimulációk: Ossza szét nagy csoportját csapatokra. Adja meg minden csapatnak ugyanazt a forgatókönyvet - üzleti problémát, erőforrásokat és határidőt. Hasonlítsa össze a megoldásokat a határidő letelte után.
•    Menekülési szoba: Hozzon létre egy menekülési szobát a konferenciateremben, vagy menjenek egy tényleges menekülési szobába. Nézze meg, hogyan dolgoznak együtt munkatársai a problémák megoldásában és a menekülésben.
•    Irodai viták: Kérd meg két alkalmazottat, hogy vitassanak meg egy kérdést. Kérje meg a többi alkalmazottat, hogy tegyen fel kérdéseket, és szolgáljon bíróként.
•    Megoldás napja: Tartson egy megbeszélést, amelyben felkéri az alkalmazottakat, hogy osszanak meg kreatív megoldásokat a vállalata előtt álló valós problémákra.
•    Vízilabda -dobás: Biztosítson pár munkavállalónak vízi ballont. Kérje meg őket, hogy dobálják össze -vissza, tegyenek egy lépést hátra minden egyes dobás között. Az a pár nyer, amelyik a leghosszabbra képes anélkül, hogy eltörné ballonját.

Mindezekhez pedig Kristály Hotel Ajka**** a tökéletes tréning helyszín vidéken, ahol nemcsak összekovácsolódhat a csapat, hanem egyúttal mindenki fel is töltődhet. 
 


BelföldLegfrissebb cikkek


Hagyományőrzés az esküvőn
Az esküvő bizony nem csak addig tart, míg a boldogító igen elhangzik, de ott van bizony még a lagzi estéje is, ami telis-tele van mindenféle hagyományokkal. Lássuk, mik ezek!
Az éttermi etikett aranyszabályai
Előttetek áll egy születésnap, vagy éppen egy randi, és étterembe készültök, Te pedig félsz, hogy valamit rosszul csinálsz majd? Segítünk, hogy biztos lehess magadban és tudd, mindent a lehető legillendőbben teszel!
Viszket a bőröd? Vesd be ezt a 3 szuper praktikát, és egy csapásra elmúlik!
A viszkető bőrkellemetlen és frusztráló lehet, de valószínűleg senkinek sem kell bemutatni ezt a tünetet. Szerencsére számos természetes és otthoni gyógymód segíthet enyhülésben. Kutatások szerint alvási nehézségeket, depressziót vagy szorongást is előidézhet a tartósan fenn álló viszketés, ezért fontos mi hamarabb kezelni! Rovarcsípések, az allergiák, a stressz és a bőrbetegségek, például az ekcéma és a pikkelysömör is okozhatja a kellemetlen tünetet. Mutatunk néhány remek praktikát ellene!
Hírek, újdonságok és érdekességek belföldről és a nagyvilágból

Naprakész információk a világ minden tájáról, Budapestről és belföldről, érdekességek és újdonságok, minden, ami érdekelhet.

A mi fővárosunk Budapest

Hírek és érdekességek Budapestről nemcsak Budapestieknek. Mi történik manapság a fővárosban? Mik a legfontosabb hírek és érdekességek Budapesten, amiről érdemes tudni? Itt minden fontos információt megtalálsz! Friss és ropogós híreket, valamint régi izgalmas, rejtélyes történetek egyaránt ollvashatsz az amic.hu blogon!

Magyarország- te csodás

Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb országában. Budapest, Szeged, Pécs, Miskolc, Debrecen, a Hortobágy, a Balaton környéke, a csodás Alföld, és még estig sorolhatnánk hazánk meseszép helyeit. Ezekről olvashatsz érdekességeket.

Itt minden van: Programlehetőségek Budapesten

Mit érdemes megnézni Budapesten? Mik a legjobb szezonális vagy állandó programlehetőségek? Hova érdemes ellátogatni a pároddal, a családdal vagy a barátaiddal? Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb fővárosában. Budai Várnegyed, Parlament, Városliget, Hősök tere, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, és még sok más.

Csak úgy egy kis kitekintő

Szeretjük Budapestet, és imádjuk hazánk többi szép helyét is, de néha azért eszünkbe jut másról is írni, ezt engedjétek meg nekünk! Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk a nagyvilágból és Magyarországról. Naprakész információk, tippek, trükkök, ajánlások.