Így növelje a problémamegoldó készéget a cégen belül!

Főoldal > Így növelje a problémamegoldó készéget a cégen belül!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így növelje a problémamegoldó készéget a cégen belül!


2021/10/15
VN

Mindenki azt szeretné, ha az alkalmazottak minél hatékonyabban tudnák megoldani a felmerülő problémákat. De vajon hogyan lehet ezt elérni? Használja csapatépítő tevékenységeket, hogy segítsen alkalmazottainak gyorsan és pontosan megoldást találni a kihívásokra!

Így növelje a problémamegoldó készéget egyszerűen

•    Tojáscsepp: Csapatban dolgozva kérje meg alkalmazottait, hogy hozzanak létre olyan eszközt, amely megvédi a tojást, amikor leesik egy második vagy harmadik emeleti ablakból.
•    Barter rejtvény: Gondoskodjon kiscsoportok számára kirakós játékokkal, de távolítson el néhány darabot, és adja át más csapatoknak. Kérje meg alkalmazottait, hogy találjanak módot a cserére és a kereskedelemre, hogy beszerezzék a szükséges puzzle -darabokat, és befejezzék rejtvényeiket.
•    Társasjátékok: Adjon társasjátékot a kis munkavállalói csoportoknak. A játék befejezéséhez problémamegoldó készségeket és kommunikációt kell használniuk.
•    Üzleti szimulációk: Ossza szét nagy csoportját csapatokra. Adja meg minden csapatnak ugyanazt a forgatókönyvet - üzleti problémát, erőforrásokat és határidőt. Hasonlítsa össze a megoldásokat a határidő letelte után.
•    Menekülési szoba: Hozzon létre egy menekülési szobát a konferenciateremben, vagy menjenek egy tényleges menekülési szobába. Nézze meg, hogyan dolgoznak együtt munkatársai a problémák megoldásában és a menekülésben.
•    Irodai viták: Kérd meg két alkalmazottat, hogy vitassanak meg egy kérdést. Kérje meg a többi alkalmazottat, hogy tegyen fel kérdéseket, és szolgáljon bíróként.
•    Megoldás napja: Tartson egy megbeszélést, amelyben felkéri az alkalmazottakat, hogy osszanak meg kreatív megoldásokat a vállalata előtt álló valós problémákra.
•    Vízilabda -dobás: Biztosítson pár munkavállalónak vízi ballont. Kérje meg őket, hogy dobálják össze -vissza, tegyenek egy lépést hátra minden egyes dobás között. Az a pár nyer, amelyik a leghosszabbra képes anélkül, hogy eltörné ballonját.

Mindezekhez pedig Kristály Hotel Ajka**** a tökéletes tréning helyszín vidéken, ahol nemcsak összekovácsolódhat a csapat, hanem egyúttal mindenki fel is töltődhet. 
 


BelföldLegfrissebb cikkek


Csajos téli programot keresel? Most segítünk!
Szeretnél eltölteni egy remek délutánt barátaid társaságában, de nem tudod merre induljatok el? Alábbi cikkünkben 3 szuper ötletet mutatunk, amit Ti is imádni fogtok!
Néhány fontos dolog, amit meg kell tenned fogaid egészsége szempontjából
Ki ne szeretne egészséges és szép, na meg fehér fogakat, ragyogó mosolyt? Ugye, hogy te is? Nos, akkor jól figyelj most, és fogadd meg ezeket a tanácsokat, mert most elmondjuk mit kel tenned a fentiek elérése érdekében!
Hírek, újdonságok és érdekességek belföldről és a nagyvilágból

Naprakész információk a világ minden tájáról, Budapestről és belföldről, érdekességek és újdonságok, minden, ami érdekelhet.

Hírek és érdekességek Budapestről

Mi történik manapság a fővárosban? Mik a legfontosabb hírek és érdekességek Budapesten, amiről érdemes tudni? Itt minden fontos információt megtalálsz!

Látnivalók Budapesten

Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb fővárosában. Budai Várnegyed, Parlament, Városliget, Hősök tere, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, és még sok más.

Programlehetőségek Budapesten

Mit érdemes megnézni Budapesten? Mik a legjobb szezonális vagy állandó programlehetőségek? Hova érdemes ellátogatni a pároddal, a családdal vagy a barátaiddal?

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk a nagyvilágból és Magyarországról. Naprakész információk nap mint nap.