Így növelje a problémamegoldó készséget a cégen belül!

Főoldal > Így növelje a problémamegoldó készséget a cégen belül!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így növelje a problémamegoldó készséget a cégen belül!


2021/10/15
VN

Mindenki azt szeretné, ha az alkalmazottak minél hatékonyabban tudnák megoldani a felmerülő problémákat. De vajon hogyan lehet ezt elérni? Használja csapatépítő tevékenységeket, hogy segítsen alkalmazottainak gyorsan és pontosan megoldást találni a kihívásokra!

Így növelje a problémamegoldó készséget egyszerűen

•    Tojáscsepp: Csapatban dolgozva kérje meg alkalmazottait, hogy hozzanak létre olyan eszközt, amely megvédi a tojást, amikor leesik egy második vagy harmadik emeleti ablakból.
•    Barter rejtvény: Gondoskodjon kiscsoportok számára kirakós játékokkal, de távolítson el néhány darabot, és adja át más csapatoknak. Kérje meg alkalmazottait, hogy találjanak módot a cserére és a kereskedelemre, hogy beszerezzék a szükséges puzzle -darabokat, és befejezzék rejtvényeiket.
•    Társasjátékok: Adjon társasjátékot a kis munkavállalói csoportoknak. A játék befejezéséhez problémamegoldó készségeket és kommunikációt kell használniuk.
•    Üzleti szimulációk: Ossza szét nagy csoportját csapatokra. Adja meg minden csapatnak ugyanazt a forgatókönyvet - üzleti problémát, erőforrásokat és határidőt. Hasonlítsa össze a megoldásokat a határidő letelte után.
•    Menekülési szoba: Hozzon létre egy menekülési szobát a konferenciateremben, vagy menjenek egy tényleges menekülési szobába. Nézze meg, hogyan dolgoznak együtt munkatársai a problémák megoldásában és a menekülésben.
•    Irodai viták: Kérd meg két alkalmazottat, hogy vitassanak meg egy kérdést. Kérje meg a többi alkalmazottat, hogy tegyen fel kérdéseket, és szolgáljon bíróként.
•    Megoldás napja: Tartson egy megbeszélést, amelyben felkéri az alkalmazottakat, hogy osszanak meg kreatív megoldásokat a vállalata előtt álló valós problémákra.
•    Vízilabda -dobás: Biztosítson pár munkavállalónak vízi ballont. Kérje meg őket, hogy dobálják össze -vissza, tegyenek egy lépést hátra minden egyes dobás között. Az a pár nyer, amelyik a leghosszabbra képes anélkül, hogy eltörné ballonját.

 Mindezekhez pedig tökéletes helyszínt biztosítanak az RV Event rendezvénytermei, ahol teljes körű szervezéssel, cégre szabott dekorációval, terítéssel, és persze remek cateringgel várnak. A catering Somogy megyén belül náluk a legjobb, és helyszíneik is Kaposvár központjában vannak.
 
BelföldLegfrissebb cikkek


5 fogászati kezelés, amitől olyan mosolyod lesz, mint a sztároknak!
Szeretnél olyan ragyogó mosolyt, mint a sztároknak? Fedezd fel az öt legnépszerűbb fogászati kezelést, amelyek segítenek elérni az álommosolyt és növelik önbizalmadat!
Hamburger esküvőkön? Igen vagy nem? Itt a szakszerű válasz!
Az esküvők világa az utóbbi években jelentős változásokon ment keresztül. A hagyományos, klasszikus esküvői menük mellett egyre többen választanak formabontó, kreatív megoldásokat, hogy a nagy nap valóban különleges és emlékezetes legyen. Ebben a cikkben a hamburger mint esküvői menü kerül górcső alá: előnyeit és hátrányait vizsgáljuk meg.
5 sztár, akiknek a fogászati implantáció miatt gyönyörű a mosolya!
A fogászati implantáció nemcsak a hétköznapi emberek, hanem számos híresség számára is tökéletes megoldást nyújtott, hogy visszanyerjék gyönyörű mosolyukat.
Hírek, újdonságok és érdekességek belföldről és a nagyvilágból

Naprakész információk a világ minden tájáról, Budapestről és belföldről, érdekességek és újdonságok, minden, ami érdekelhet.

A mi fővárosunk Budapest

Hírek és érdekességek Budapestről nemcsak Budapestieknek. Mi történik manapság a fővárosban? Mik a legfontosabb hírek és érdekességek Budapesten, amiről érdemes tudni? Itt minden fontos információt megtalálsz! Friss és ropogós híreket, valamint régi izgalmas, rejtélyes történeteket egyaránt olvashatsz az amic.hu blogon Budapestről!

Magyarország - Te csodás!

Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb országában Magyarországon. Budapest, Szeged, Pécs, Miskolc, Debrecen, a Hortobágy, a Balaton környéke, a csodás Alföld, és még estig sorolhatnánk hazánk meseszép helyeit. Magyarország legszebb vidékeiről olvashatsz érdekességeket, ismertetőket. Fedezd fel velünk Magyarország legjobb éttermeit, szállodáit és tudj meg mindent mit és mikor érdemes csinálni MAgyarországon!

Itt minden van: Programlehetőségek Budapesten

Mit érdemes megnézni Budapesten? Mik a legjobb szezonális vagy állandó programlehetőségek Budapesten? Hova érdemes ellátogatni a pároddal, a családdal vagy a barátaiddal? Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb fővárosában. Budai Várnegyed, Parlament, Városliget, Hősök tere, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, és még sok más. Értesülj tőlünk a legfrissebb és a legizgalmasabb programlehetőségekről Budapesten!

Csak úgy egy kis kitekintő

Szeretjük Budapestet, és imádjuk hazánk többi szép helyét is, de néha azért eszünkbe jut másról is írni, ezt engedjétek meg nekünk! Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk a nagyvilágból és Magyarországról. Naprakész információk, tippek, trükkök, ajánlások, hogy mindig naprakész lehess!