Plázáznál? 5 ok, amiért a MOM Park a legjobb választás!

Főoldal > Plázáznál? 5 ok, amiért a MOM Park a legjobb választás!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Plázáznál? 5 ok, amiért a MOM Park a legjobb választás!


2021/02/27
Puskás Rékka

Modern korunk vívmányai közé tartoznak a plázák, melyek – ellentétben a bevásárlóközpontokkal – számos különböző lehetőséget biztosítanak a vásárlóknak. Nem csak boltokat találni ezeken a helyeken, számos plusz elfoglaltságnak is helyet nyújtanak. Ebben a cikkben mutatok 5 okot, amiért a MOM Park a legjobb választás, ha kedved szottyan plázába menni!

Plázázáshoz a legjobb hely a MOM Park!

Könnyen megközelíthető

 

A MOM Parkban az egyik legjobb, hogy rengeteg módon meg lehet közelíteni, számos tömegközlekedési járat megy arra, de kocsival is könnyen elérhető. Szinte mindegy, hogy a főváros melyik részéről indulsz, majdnem biztos, hogy félórán-órán belül odaérsz, ennélfogva ideális helyszín olyan találkozókhoz is, amikor a résztvevők a város teljesen eltérő zugaiból érkeznek. 

Rengeteg üzlet

 

A legtöbb plázára igaz, hogy üzletek széles kínálatát vonultatja fel, azonban a MOM Park üzletkészlete meghaladja a nagy átlagot. Mindegy, hogy pontosan mit keresel, garantáltan találsz olyan boltot ebben a plázában, ami az adott témában forgalmazza a termékeit, legyen az ruhanemű, könyv, vagy épp drogéria. Mondhatni, mindent megkapsz egy helyen!

 

Számos étterem

 

De nem csak az üzletek tekintetében nagy a választék, a MOM Park étterem kínálata is meglehetősen széles, így akkor is remek cél, ha beülnétek a barátokkal egy kávéra, vagy épp megebédelnél a kollégáiddal. Akármilyen konyhára éhezz is, ázsiai, olasz, hagyományos magyar, biztosan találsz az éttermek között neked tetszőt!

 

Mozi

 

Nem csak vásárolni és fogyasztani lehet itt, ugyanis a MOM Park mozival is rendelkezik, így akár barátokkal, vagy épp egy randi keretein belül is nagyszerű választás; egy finom kávé, esetleg valamilyen süti, majd egy jó film a moziban – és máris kész a tuti program! Manapság egyébként is egyre kevesebb az olyan mozi, ami csak moziként funkcionál, sokkal elterjedtebbek a plázákba telepített verziók, és az emberek nagy része is szívesebben jár ilyen közegbe, mint egy eldugott, régivágású vetítőterembe.

 

Egyéb szolgáltatások

 

Sőt, a MOM Parkban egyéb szolgáltatásokat is megtalálhatsz, nem csak éttermeket és üzleteket. Tudtad például, hogy rendelők is vannak az épületben? Különböző egészségügyi ellátást biztosítanak, van köztük fogászat de más típusú ellátás is. 
Belföld Budapest Érdekességek Hírek és érdekességek ProgramlehetőségekLegfrissebb cikkek


A legtökéletesebb idézetek esküvői meghívókra
Hamarosan itt van az esküvőszezon, és reméljük, még a koronavírus járvány sem tudja majd megállítani, éppen ezért összeszedtük a legtökéletesebb idézeteket, amik több, mint jól mutatnak majd a ti esküvői meghívótokon is.
Hírek, újdonságok és érdekességek belföldről és a nagyvilágból

Naprakész információk a világ minden tájáról, Budapestről és belföldről, érdekességek és újdonságok, minden, ami érdekelhet.

Hírek és érdekességek Budapestről

Mi történik manapság a fővárosban? Mik a legfontosabb hírek és érdekességek Budapesten, amiről érdemes tudni? Itt minden fontos információt megtalálsz!

Látnivalók Budapesten

Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb fővárosában. Budai Várnegyed, Parlament, Városliget, Hősök tere, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, és még sok más.

Programlehetőségek Budapesten

Mit érdemes megnézni Budapesten? Mik a legjobb szezonális vagy állandó programlehetőségek? Hova érdemes ellátogatni a pároddal, a családdal vagy a barátaiddal?

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk a nagyvilágból és Magyarországról. Naprakész információk nap mint nap.