Hogyan szervezzünk osztálytalálkozót?

Főoldal > Hogyan szervezzünk osztálytalálkozót?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hogyan szervezzünk osztálytalálkozót?


2021/07/21
Rékka

Az emberek szeretnek osztálytalálkozókat tervezni, szervezni, visszaemlékezni a gimnáziumra, és újra kapcsolatba lépni a régi osztálytársakkal. Íme néhány dolog, amely megkönnyíti az osztálytalálkozó megszervezését!

Így tervezz osztálytalálkozót!

1. lépés: Hozz létre bizottságot!

Válaszd ki azokat az embereket, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy a találkozó sikeres legyen. Kell egy személy kijelölése konferenciák és ülések napirendjének beállítására. Továbbá egy második személy kijelölése is szükséges az újraegyesítés pénzügyi szektorának felügyeletére.

2. lépés: Sose becsüld le a szervezéssel kapcsolatos munkákat

Oszd meg a munkát a bizottság tagjaival, ne egyedül akarj mindent megoldani! Általában sok -sok részletre van szükség, amelyeket ki kell dolgozni.3. lépés: Kezd el tervezni az összejövetelt egy évvel a tényleges időpont előtt

Könnyen megeshet, hogy a kiszemelt helyszínt már lefoglalták, gyakran már hónapokkal, vagy egy évvel az eseményt megelőzően. Hogy biztos legyen a helyszín, érdemes már idejében elkezdeni a szervezést. Továbbá könnyen lehet, hogy nem minden meghívott lakik közel, de ha már hónapokkal korábban megvan a helyszín és az időpont, mindenki tud ahhoz alkalmazkodni. Ha nincs ötleted a helyszínre, a Zsidai Csoport éttermei között remek osztálytalálkozó helyszínek közül válogathatsz!

4. lépés: Legalább havonta egyszer találkozz a találkozóbizottság tagjaival

Akár online, akár személyesen. Beszéljétek meg a részletek, osszátok fel a feladatokat és az ütemtervet, beszéljetek át mindent, hogy később gördülékenyen menjen az egyeztetés!

5. lépés: Tervezz költségvetést

Idejében meg kell határozni, hogy milyen költségek fognak felmerülni, illetve, hogy ezekre mekkora keret van.

6. lépés: Jól válaszd meg az időpontot!

Érdemes péntekre vagy szombatra tenni az osztálytalálkozót, késő nyáron, vagy koraősszel, amikor az időjárás is barátságos!

7. lépés: Tervezz olyan programokat, melyek megmozgatják a társaságot!

Jó ötlet lehet néhány beszédet megtervezni, megírni, tisztelegni az évek során elhunyt osztálytársak előtt. De a találkozó nagy részét fordítsátok a szabad szocializációra! Egy másik nagy attrakció egy diavetítés a szoba egyik sarkában. Ha táncolni szeretnétek a találkozón, szóljanak olyan zenék, amikre gimnazistaként buliztatok!

8. lépés: utolsó simítások

Az osztálytalálkozó napján még egyszer utoljára érdemes leellenőrizned, hogy valóban minden vendég kapott meghívást, regisztrálva van, illetve aki nem, az valóban nem tud-e jelen lenni, vagy csak nem jutott el hozzá egyetlen e-mail sem.
Belföld Budapest Érdekességek MagyarországLegfrissebb cikkek


5 fogászati kezelés, amitől olyan mosolyod lesz, mint a sztároknak!
Szeretnél olyan ragyogó mosolyt, mint a sztároknak? Fedezd fel az öt legnépszerűbb fogászati kezelést, amelyek segítenek elérni az álommosolyt és növelik önbizalmadat!
Hamburger esküvőkön? Igen vagy nem? Itt a szakszerű válasz!
Az esküvők világa az utóbbi években jelentős változásokon ment keresztül. A hagyományos, klasszikus esküvői menük mellett egyre többen választanak formabontó, kreatív megoldásokat, hogy a nagy nap valóban különleges és emlékezetes legyen. Ebben a cikkben a hamburger mint esküvői menü kerül górcső alá: előnyeit és hátrányait vizsgáljuk meg.
5 sztár, akiknek a fogászati implantáció miatt gyönyörű a mosolya!
A fogászati implantáció nemcsak a hétköznapi emberek, hanem számos híresség számára is tökéletes megoldást nyújtott, hogy visszanyerjék gyönyörű mosolyukat.
Hírek, újdonságok és érdekességek belföldről és a nagyvilágból

Naprakész információk a világ minden tájáról, Budapestről és belföldről, érdekességek és újdonságok, minden, ami érdekelhet.

A mi fővárosunk Budapest

Hírek és érdekességek Budapestről nemcsak Budapestieknek. Mi történik manapság a fővárosban? Mik a legfontosabb hírek és érdekességek Budapesten, amiről érdemes tudni? Itt minden fontos információt megtalálsz! Friss és ropogós híreket, valamint régi izgalmas, rejtélyes történeteket egyaránt olvashatsz az amic.hu blogon Budapestről!

Magyarország - Te csodás!

Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb országában Magyarországon. Budapest, Szeged, Pécs, Miskolc, Debrecen, a Hortobágy, a Balaton környéke, a csodás Alföld, és még estig sorolhatnánk hazánk meseszép helyeit. Magyarország legszebb vidékeiről olvashatsz érdekességeket, ismertetőket. Fedezd fel velünk Magyarország legjobb éttermeit, szállodáit és tudj meg mindent mit és mikor érdemes csinálni MAgyarországon!

Itt minden van: Programlehetőségek Budapesten

Mit érdemes megnézni Budapesten? Mik a legjobb szezonális vagy állandó programlehetőségek Budapesten? Hova érdemes ellátogatni a pároddal, a családdal vagy a barátaiddal? Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb fővárosában. Budai Várnegyed, Parlament, Városliget, Hősök tere, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, és még sok más. Értesülj tőlünk a legfrissebb és a legizgalmasabb programlehetőségekről Budapesten!

Csak úgy egy kis kitekintő

Szeretjük Budapestet, és imádjuk hazánk többi szép helyét is, de néha azért eszünkbe jut másról is írni, ezt engedjétek meg nekünk! Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk a nagyvilágból és Magyarországról. Naprakész információk, tippek, trükkök, ajánlások, hogy mindig naprakész lehess!