Hogyan szervezzünk osztálytalálkozót?

Főoldal > Hogyan szervezzünk osztálytalálkozót?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hogyan szervezzünk osztálytalálkozót?


2021/07/21
Rékka

Az emberek szeretnek osztálytalálkozókat tervezni, szervezni, visszaemlékezni a gimnáziumra, és újra kapcsolatba lépni a régi osztálytársakkal. Íme néhány dolog, amely megkönnyíti az osztálytalálkozó megszervezését!

Így tervezz osztálytalálkozót!

1. lépés: Hozz létre bizottságot!

Válaszd ki azokat az embereket, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy a találkozó sikeres legyen. Kell egy személy kijelölése konferenciák és ülések napirendjének beállítására. Továbbá egy második személy kijelölése is szükséges az újraegyesítés pénzügyi szektorának felügyeletére.

2. lépés: Sose becsüld le a szervezéssel kapcsolatos munkákat

Oszd meg a munkát a bizottság tagjaival, ne egyedül akarj mindent megoldani! Általában sok -sok részletre van szükség, amelyeket ki kell dolgozni.3. lépés: Kezd el tervezni az összejövetelt egy évvel a tényleges időpont előtt

Könnyen megeshet, hogy a kiszemelt helyszínt már lefoglalták, gyakran már hónapokkal, vagy egy évvel az eseményt megelőzően. Hogy biztos legyen a helyszín, érdemes már idejében elkezdeni a szervezést. Továbbá könnyen lehet, hogy nem minden meghívott lakik közel, de ha már hónapokkal korábban megvan a helyszín és az időpont, mindenki tud ahhoz alkalmazkodni. Ha nincs ötleted a helyszínre, a Zsidai Csoport éttermei között remek osztálytalálkozó helyszínek közül válogathatsz!

4. lépés: Legalább havonta egyszer találkozz a találkozóbizottság tagjaival

Akár online, akár személyesen. Beszéljétek meg a részletek, osszátok fel a feladatokat és az ütemtervet, beszéljetek át mindent, hogy később gördülékenyen menjen az egyeztetés!

5. lépés: Tervezz költségvetést

Idejében meg kell határozni, hogy milyen költségek fognak felmerülni, illetve, hogy ezekre mekkora keret van.

6. lépés: Jól válaszd meg az időpontot!

Érdemes péntekre vagy szombatra tenni az osztálytalálkozót, késő nyáron, vagy koraősszel, amikor az időjárás is barátságos!

7. lépés: Tervezz olyan programokat, melyek megmozgatják a társaságot!

Jó ötlet lehet néhány beszédet megtervezni, megírni, tisztelegni az évek során elhunyt osztálytársak előtt. De a találkozó nagy részét fordítsátok a szabad szocializációra! Egy másik nagy attrakció egy diavetítés a szoba egyik sarkában. Ha táncolni szeretnétek a találkozón, szóljanak olyan zenék, amikre gimnazistaként buliztatok!

8. lépés: utolsó simítások

Az osztálytalálkozó napján még egyszer utoljára érdemes leellenőrizned, hogy valóban minden vendég kapott meghívást, regisztrálva van, illetve aki nem, az valóban nem tud-e jelen lenni, vagy csak nem jutott el hozzá egyetlen e-mail sem.
Belföld Budapest Érdekességek MagyarországLegfrissebb cikkek


Kerüld el ezt a 5 gyakori szállodai szövegírási hibát
A hatékony szállodai szövegírásra hatalmas szükség, hogy elérd a közönségedet és megkapd a megérdemelt foglalásokat. Tekintettel arra, hogy az utazási terveket többnyire digitális csatornákon készítik és foglalják, nem lehet elégszer hangsúlyozni a szállodai szövegírás fontosságát. Összegyűjtöttük az 5 leggyakoribb szállodai szövegírási hibát, amiket te már ne kövess el!
Tökéletes ételfotók az Instagramra: kameraállási tippek a telefonodon a jobb ételfotókért
Ha azon tűnődsz, hogy az ételekről készült képeid miért nem sikerülnek annyira jól, akkor lehet, hogy rossz kameraállást használsz. Az okostelefonok kameráit nehéz használni, mivel a kamera nincs a telefon közepén, ráadásul nagy látószögű objektívet használ. Ha gyorsan szeretné fejleszteni ételfotózási készségeidet, olvasd el a hatékony okostelefonos kameraállások listáját, amelyek garantáltan segítenek jobb felvételeket készíteni ételeidről.
A digitális marketing öt előnye egy fogorvosi rendelő szempontjából
Fogorvosként valószínűleg a munkanapod nagy részét a betegek kezelésével töltöd. Amikor fogorvosként új pácienseket szeretnél szerezni, előfordulhat, hogy nem tudod, hogy kezd bele, mert nem tanítanak marketinget a fogorvosi egyetemen. Átfogó marketingstratégiára lesz szükséged, ha potenciális ügyfeleket szeretnél generálni és ügyfeleket tartani. Bár a nyomtatott marketing működhetett a 90-es években, a dolgok óriásit változtak a mai társadalomban. Számos előnnyel jár a fogorvosi rendelő online marketingje, mivel a legtöbb ember a telefonját használja a helyi szolgáltatások megkeresésére. Máté Balázs online marketing tanácsadó segítségével bevezetünk téged a digitális marketing alapjaiba. 
Hírek, újdonságok és érdekességek belföldről és a nagyvilágból

Naprakész információk a világ minden tájáról, Budapestről és belföldről, érdekességek és újdonságok, minden, ami érdekelhet.

A mi fővárosunk Budapest

Hírek és érdekességek Budapestről nemcsak Budapestieknek. Mi történik manapság a fővárosban? Mik a legfontosabb hírek és érdekességek Budapesten, amiről érdemes tudni? Itt minden fontos információt megtalálsz! Friss és ropogós híreket, valamint régi izgalmas, rejtélyes történeteket egyaránt olvashatsz az amic.hu blogon Budapestről!

Magyarország - Te csodás!

Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb országában Magyarországon. Budapest, Szeged, Pécs, Miskolc, Debrecen, a Hortobágy, a Balaton környéke, a csodás Alföld, és még estig sorolhatnánk hazánk meseszép helyeit. Magyarország legszebb vidékeiről olvashatsz érdekességeket, ismertetőket. Fedezd fel velünk Magyarország legjobb éttermeit, szállodáit és tudj meg mindent mit és mikor érdemes csinálni MAgyarországon!

Itt minden van: Programlehetőségek Budapesten

Mit érdemes megnézni Budapesten? Mik a legjobb szezonális vagy állandó programlehetőségek Budapesten? Hova érdemes ellátogatni a pároddal, a családdal vagy a barátaiddal? Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb fővárosában. Budai Várnegyed, Parlament, Városliget, Hősök tere, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, és még sok más. Értesülj tőlünk a legfrissebb és a legizgalmasabb programlehetőségekről Budapesten!

Csak úgy egy kis kitekintő

Szeretjük Budapestet, és imádjuk hazánk többi szép helyét is, de néha azért eszünkbe jut másról is írni, ezt engedjétek meg nekünk! Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk a nagyvilágból és Magyarországról. Naprakész információk, tippek, trükkök, ajánlások, hogy mindig naprakész lehess!