Mennyibe kerül a magán fogorvos?- Összeszámoltuk a magán fogorvos árát

Főoldal > Mennyibe kerül a magán fogorvos?- Összeszámoltuk!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mennyibe kerül a magán fogorvos?- Összeszámoltuk!


2021/07/10
VN

Szoktunk hallani súlyos összegeket, sok-sok százezres tételeket, éppen ezért, ha valami problémánk akad a fogunkkal inkább próbáljuk halogatni a kezelést, ameddig csak lehet. A magán fogászat valóban nem olcsó, és sok esetben csak ez jöhet szóba, de tegyünk pontot az ügy végére, mennyi az annyi, mennyibe kerül a magán fogászat?

magán fogorvos ár

Mitől függ a fogorvosi beavatkozás ára?

Hogy egészen pontosan mennyibe kerül egy-egy magánfogászati beavatkozás, azt nehéz megmondani, hiszen ez függ a konkrét problémától, a probléma nagyságától, hogy mennyire előrehaladott, és milyen kezelési módot választ a páciens a kezelő fogorvos segítségével. Ezen a ponton érdemes is megállni egy kicsit, mert egészen sokan gondolják azt, hogy a fogorvosok a drágább kezelésekre beszélik rá a pácienseket. Ez nem igaz. A drágább kezelések azért drágábbak, mert jobbak. Hatásosabbak, biztonságosabbak, hosszabb ideig tartanak, vagy esztétikusabbak, esetleg az ezek különböző kombinációi együtt. Rendszerint ezekhez az eljárásokhoz az eszközök és az alapanyagok is drágábbak, éppen ezért kérnek el értük több pénzt. A fogorvosoknak csak annyi érdekük fűződik ahhoz, hogy a drágább eljárásokat ajánlják, hogy legjobbat akarják.

 Miért mennyit kell fizetni?

Egy fogorvosi kezelésnek több lépése van, a különböző beavatkozásokért pedig különböző árakat kell fizetni. Ezek fogászatonként, helyszínenként, orvosonként eltérhetnek, ezért érdemes kicsit nézelődni, kutakodni, mielőtt elkötelezed magad egy fogászat mellett. Persze nemcsak az ár az egyetlen szempont, ami alapján dönteni kell, érdemes értékeléseket, véleményeket is olvasni, mert sokszor „olcsó húsnak híg a leve”, illetve abba is bele lehet futni, hogy a feltüntetett ár mellett megannyi rejtett, utólagos költséggel érkezik a számla. Azt javasoljuk, hogy minden esetben érdeklődj utána a különböző olyan eljárások árának is, mint röntgen, ct felvétel, vizsgálati díj, érzéstelenítő, ne elégedj meg azzal, ha azt mondják, hogy ennyibe kerül a tömés vagy a korona. Hogy mi mennyibe kerül pontosan, arról itt tudsz tájékozódni: fogászati árak Budapesten.  
 
ÉrdekességekLegfrissebb cikkek


Így növelje a problémamegoldó készéget a cégen belül!
Mindenki azt szeretné, ha az alkalmazottak minél hatékonyabban tudnák megoldani a felmerülő problémákat. De vajon hogyan lehet ezt elérni? Használja csapatépítő tevékenységeket, hogy segítsen alkalmazottainak gyorsan és pontosan megoldást találni a kihívásokra!
Mikor van szükség fogtömésre?
Ma már nincs olyan ember, akinek ne kellett volna tömni fogát – de mikor is van szükség egy fogtömésre, és mikor egy fogkoronára vagy gyökérkezelésre? Alábbi cikkünkből kiderül, mely esetek kapcsán elég, ha csak betömik fogunkat.
Hírek, újdonságok és érdekességek belföldről és a nagyvilágból

Naprakész információk a világ minden tájáról, Budapestről és belföldről, érdekességek és újdonságok, minden, ami érdekelhet.

Hírek és érdekességek Budapestről

Mi történik manapság a fővárosban? Mik a legfontosabb hírek és érdekességek Budapesten, amiről érdemes tudni? Itt minden fontos információt megtalálsz!

Látnivalók Budapesten

Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb fővárosában. Budai Várnegyed, Parlament, Városliget, Hősök tere, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, és még sok más.

Programlehetőségek Budapesten

Mit érdemes megnézni Budapesten? Mik a legjobb szezonális vagy állandó programlehetőségek? Hova érdemes ellátogatni a pároddal, a családdal vagy a barátaiddal?

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk a nagyvilágból és Magyarországról. Naprakész információk nap mint nap.