LG Silence Plus klíma a csendes alvásért!

fooldal > Ismerje meg az LG szuperhalk klímáját!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ismerje meg az LG szuperhalk klímáját!


2019/08/16
SzSz

Az LG világszerte ismert elektronikai márka, amely létrehozta most az egyik legjobb klímaberendezését. Szuper halk és okos is! 

LG klíma

Az LG legújabb Silence Plus inverteres kílmaberendezése annyira jó, hogy szinte mindent tud, amire szükségünk lehet. A márkák folyamatosan versenyeznek egymással és újabbnál újabb funkciókat találnak ki, de ezt imádni fogod, pláne, ha nem tudsz zajban aludni. 

 Az LG inverteres klímaberendezése 3,5 kw hűtési teljesítménnyel képes klimatizálni szobánkat. Emellett persze fűtésre is alkalmas, nagyon energiahatékony A++ osztályba sorolható és rendkívül gyorsan képes lehűteni a lakást a duál inverteres kompresszornak köszönhetően. 

 

A legjobb funkciója a klímának, hogy szuper csendes üzemmódban is tudjuk használni, amely valóban egy hang nélkül működik. Így nem csak mi, de a család minden tagja zavartalanul aludhat az éjszaka folyamán úgy, hogy közben komfortos hőmérsékletet biztosíthatunk magunknak. 

 

A klímaberendezés emellett wifi funkcióval is el van látva, így akár mielőtt hazaérünk lehűthetjük lakásunkat a kívánt hőmérsékletre! Ilyen egy igazi okos klíma. 

 

További részletek a klímával kapcsolatban: ITT Legfrissebb cikkek


Mikor menj fogorvoshoz?
Mikor szükséges meglátogatni a fogorvost? Milyen időközönként járjunk szűrővizsgálatra? A fogorvos válaszol!
Hírek, újdonságok és érdekességek belföldről és a nagyvilágból

Naprakész információk a világ minden tájáról, Budapestről és belföldről, érdekességek és újdonságok, minden, ami érdekelhet.

Hírek és érdekességek Budapestről

Mi történik manapság a fővárosban? Mik a legfontosabb hírek és érdekességek Budapesten, amiről érdemes tudni? Itt minden fontos információt megtalálsz!

Látnivalók Budapesten

Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb fővárosában. Budai Várnegyed, Parlament, Városliget, Hősök tere, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, és még sok más.

Programlehetőségek Budapesten

Mit érdemes megnézni Budapesten? Mik a legjobb szezonális vagy állandó programlehetőségek? Hova érdemes ellátogatni a pároddal, a családdal vagy a barátaiddal?

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk a nagyvilágból és Magyarországról. Naprakész információk nap mint nap.