Tippek és ötletek kis létszámú esküvő szervezéséhez

Főoldal > Kis esküvő tervezése – Tippek, előnyök és tanácsok a Nagy Napra

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Kis esküvő tervezése – Tippek, előnyök és tanácsok a Nagy Napra


2022/08/10
ZH

Minden pár, különösen a menyasszony fejében egy időre az álmai esküvője jár. Míg egyesek az extravagánsra vágynak, mások valami nagyon intimre. Ha az utóbbi kategóriába tartozol, akkor szükséged lehet egy kis segítségre egy kisebb esküvő megszervezésében.

kis esküvő

Kis esküvők szervezése


Ebben a cikkben mindent megtalálsz, amire szükséged van egy kisebb esküvő tervezéséhez az elejétől a végéig. Az összes meghitt esküvői ötleted az öltözéktől a dekorációig, az úti céltól a helyszínig egy helyen.

 Az intim és kis esküvők három fő előnye 


Miért válasszunk meghitt esküvőt? Egyszerű: „A KEVESEBB TÖBB”, és a minimalizmus koncepciója mára az egész világon nagy sikerrel terjed.


1.    Személyesebb

Kis elegáns esküvői trend egyszerű. Minőség a mennyiség helyett – az ételektől és italoktól a dizájnig és a vendégszámig. A párok olyan ünnepségeket rendeznek, ahol a részleteket nem kímélik, és a költségvetést nagyobb hatású elemekre lehet fordítani. Ajándék, hogy korlátlan rugalmassággal rendelkezünk az egyedi intim esküvő tervezésében, testreszabásában és minden elemének kiválasztásában. Ideértve, de nem kizárólagosan a vendégek számára kialakított környezetet, egyedi ételélményeket, válogatott koktélmenüt, asztaldíszeket, magával ragadó elemeket, viráginstallációkat és szórakoztatást. Csak a képzeleted szab határt.

 

2.    Egyszerűbb, ha csak a hozzánk közel állók vannak ott

Ez akkor kezdődik, amikor csökkented a vendéglistát, eltűnik a nagy csoport kedvére való igény. Szabadon élvezheted, és a kisebb részletekre összpontosíthatsz. A kis intim esküvői szertartások sokkal kevésbé formálisak és spontánabbak. A vendégek szeretik a spontaneitást és az érzelmek valódi megnyilvánulását, ahol ezek pótolhatatlanok. A kisebb esküvők több időt adnak arra, hogy kitaláld, mit is szeretnél.

 


3.    Egyedülálló élmény

A szórakozás egy újabb mellékhatás, amely a kis esküvőket egy másik szintre emeli. A szórakoztató megoldások teljes irányítása olyan választási lehetőségeket kínál, amelyek csak kis csoportok számára működnek. Milyen izgalmas! Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a párok az esküvő napján bevonják barátaikat. Mindenkinek megvan a maga szerepe a nap folyamán. Nem a hagyományos ceremoniális értelemben. Kreatív tartalmas nappali színház, mint egy kis esküvő megünneplésének módja. Egyediség a javából. Egyetlen így rendezett esküvőt sem lehet megismételni.

 


Tippek egy kis esküvő szervezéséhez

 

1.    Dátum választás

A rövid határidő teljesen megvalósítható, a nagy esküvői tervezés ellenére a mikroesküvők lehetővé teszik a párok számára a rugalmasabb időpont választást.

2.    Határozd meg a költségvetést

Határozd meg a vendégek számát az összeg alapján, amelyet hajlandó költeni, és ne fordítva.

3.    Korlátold a vendéglistát!

Vezess olyan vendéglistát, amelyen csak olyan személyek szerepelnek, akik közvetlenül fontosak számodra. Nézd át telefonos elérhetőséged, és csak azokat hívd meg, akikkel az elmúlt három hónapban beszéltél.

4.    Készíts ellenőrző listát

Ne hagyj semmit az utolsó pillanatra. Rajzolj táblázatot az ütemezésekről, a kifizetésekről, a próbaidőszakokról és mindenről.

5.    Vedd ki azt, ami nem fontos

Az ellenőrző lista jó trükk arra is, hogy megvilágosodj mennyi felesleges dologgal is foglalkoznod kell, amikre nem is vágysz. Ami így van, azt egyszerűen hagyd ki az esküvőből!

6.    Ne használj túl sok virágot

A virágok gyönyörűek, de sok pár hajlamos túlzásokba esni velük. Kis meghitt térben lesztek, úgyhogy tégy úgy, hogy ne borítsd el a vendégeket.

7.    Ne válassz általános esküvői témát

Válassz egyszerű színeket, hagyd, hogy a koszorúslányok olyan ruhát vegyenek fel, amilyet szeretnének és készíts egy flip-flop papucs dobozt, hogy tánc közben átvehesse mindenki a cipőjét! Micsoda kényelem!

8.    Merj segítséget kérni!

Néhány darab ültető kártyára lenne szükséged? Vagy egy ügyes kezű lány rokonra aki elkészíti a sminkedet vagy a hajadat? Merj segítséget kérni! Minden bizonnyal senki nem fog nemet mondani!

9.    Szerezzétek be előbb a házassági engedélyt

A házassági engedélyt legkorábban három héttel az esküvő előtt, legkésőbb öt nappal az esküvő előtt kell igényelni.


10.    Tervezd meg előre az esküvő helyszínét!

Az a jó a kis esküvőkben, hogy szinte bárhol megrendezhetjük őket! Kis létszámú esküvő Budapesten vagy éppen vidéken, de még külföldre is szívesen mennél? Jó hírünk van! Semminek nincs akadálya!
 
Budapest ProgramlehetőségekLegfrissebb cikkek


Miért érdemes már tinédzser korban fogszabályoztatni?
A fogszabályozás már tinédzserkorban elkezdve nemcsak esztétikai előnyökkel jár, hanem hosszú távon megelőzheti az egészségügyi problémákat és támogathatja az általános egészséget is.
Céges programok, amelyek megváltoztathatják a csapatod dinamikáját
A csapatmunka kulcsfontosságú a sikerhez minden munkahelyen. Ahhoz, hogy egy csapat hatékonyan működjön, tagjainak jól kell együttműködniük, megbízniuk kell egymásban és közös célokért kell küzdeniük. A céges programok remek módja annak, hogy javítsuk a csapat dinamikáját és erősítsük a munkatársak közötti kapcsolatokat. Ebben a cikkben 5 ötletet mutatunk be olyan céges programokra, amelyek megváltoztathatják a csapatod dinamikáját.
7+1 ok, amiért megéri wellness szállodába szervezni a csapatépítőt!
A vállalati kultúra fejlődésének és a hatékony csapatmunkának egyik kulcsfontosságú eleme a csapatépítő rendezvények szervezése. Ezek az események lehetővé teszik a dolgozók számára, hogy kötetlenebb környezetben építsék kapcsolataikat, fejlesszék együttműködésüket és egyedi kihívásokat álljanak elő.
Hírek, újdonságok és érdekességek belföldről és a nagyvilágból

Naprakész információk a világ minden tájáról, Budapestről és belföldről, érdekességek és újdonságok, minden, ami érdekelhet.

A mi fővárosunk Budapest

Hírek és érdekességek Budapestről nemcsak Budapestieknek. Mi történik manapság a fővárosban? Mik a legfontosabb hírek és érdekességek Budapesten, amiről érdemes tudni? Itt minden fontos információt megtalálsz! Friss és ropogós híreket, valamint régi izgalmas, rejtélyes történeteket egyaránt olvashatsz az amic.hu blogon Budapestről!

Magyarország - Te csodás!

Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb országában Magyarországon. Budapest, Szeged, Pécs, Miskolc, Debrecen, a Hortobágy, a Balaton környéke, a csodás Alföld, és még estig sorolhatnánk hazánk meseszép helyeit. Magyarország legszebb vidékeiről olvashatsz érdekességeket, ismertetőket. Fedezd fel velünk Magyarország legjobb éttermeit, szállodáit és tudj meg mindent mit és mikor érdemes csinálni MAgyarországon!

Itt minden van: Programlehetőségek Budapesten

Mit érdemes megnézni Budapesten? Mik a legjobb szezonális vagy állandó programlehetőségek Budapesten? Hova érdemes ellátogatni a pároddal, a családdal vagy a barátaiddal? Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb fővárosában. Budai Várnegyed, Parlament, Városliget, Hősök tere, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, és még sok más. Értesülj tőlünk a legfrissebb és a legizgalmasabb programlehetőségekről Budapesten!

Csak úgy egy kis kitekintő

Szeretjük Budapestet, és imádjuk hazánk többi szép helyét is, de néha azért eszünkbe jut másról is írni, ezt engedjétek meg nekünk! Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk a nagyvilágból és Magyarországról. Naprakész információk, tippek, trükkök, ajánlások, hogy mindig naprakész lehess!