A sztárok Hollywoodi mosolyának igazi titka

Főoldal > A sztárok Hollywoodi mosolyának igazi titka

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A sztárok Hollywoodi mosolyának igazi titka


2021/06/25
VN

Már annyiszor nézted, hogy micsoda makulátlanok, fehérek, tényleg tökéletes a sztárok fogai. Gondolkoztál rajta, hogy mégis hogyan lehetséges, amikor neked egy csésze kávé is meglátszik rajta? Vigyázol a fogaidra, ápolod őket, de mégsem lesznek ilyenek? A sztároknak van egy nagy titkuk, mutatjuk is, hogy mi!

A sztárok Hollywoodi mosolyának titka

Ez a sztárok hollywoodi mosolyának titka

Ne hidd azt, hogy a sztárok csak azért, mert szerepeltek egy filmben, sorozatban, írtak egy-két jó dalt, esetleg valami más miatt figyeltek fel rájuk különbek lennének, mint te. Hidd el, hiába a sok számunkra megfizethetetlen csodaszer, az ő fogaik sem hibátlanok, csak ismernek egy nagy-nagy titkot, ami nem más, mint a direkt héj. A direkt héjjal lehet nagyon szép fogsort gyorsan készíteni, ezzel nemcsak a foghibákat, elszíneződéseket lehet kijavítani, hanem formailag is lehet korrigálni. Azonnali látványos eredményt ad. Nem véletlenül a sztárok kedvence. Egy-egy szereplés, nyilvánosság előtti megjelenés esetében gyors segítség lehet. 

 A direkt héjról  

A direkt héj egy sokak által nem annyira ismert fogászati módszer, ami gyorsan és hatékonyan varázsol káprázatos mosolyt azzal, hogy elfedi az apró hibákat és elszíneződéseket. Gyakorlatilag egy vékony anyag, ami a fogakra felhelyezve észrevétlenül beolvad a fogsorba. Sok fogászaton nem használják ezt az eljárást, talán azért, mert nem olyan népszerű, így nincs rá olyan nagy igény, de ennek ellenére nagyon hasznos és hatásos. Nagyobb fogászati problémák elfedésére nem alkalmas, de a kisebbek esetében bevethető bármikor. A direkt héjak elkészülési ideje általában 1 hetet vesz igénybe, jóval gyorsabb ez, mint bármelyik fogászati eljárás, amiknek teljes folyamata akár hosszas hónapokon át is tarthat.
 
Belföld ÉrdekességekLegfrissebb cikkek


Ezért kell szakemberhez fordulni, ha hideg/ meleg étel hatására fájnak a fogaid
Amennyiben neked is érzékenyek a fogaid, azaz néha szúró fájdalmat érzel, jobban teszed, ha felkeresel egy szakembert. Miért? Mutatjuk a választ!
3 tipp a hatékony fogyás előidézéséhez
Nem megy a fogyás, képtelen vagy tartani a diétát? Szükséged van néhány trükkre, amivel felturbózhatod a folyamatot, beindíthatod a fogyást? Most mutatunk 3 ilyen trükköt!
Megható esküvői fogadalmak, amik tökéletesen illenek a Nagy Napra
Fogadom, hogy…. na de mit? íme néhány nagyon megható és szép esküvői fogadalom ötlet, amit akár te is felhasználhatsz a Nagy Napon!
Hírek, újdonságok és érdekességek belföldről és a nagyvilágból

Naprakész információk a világ minden tájáról, Budapestről és belföldről, érdekességek és újdonságok, minden, ami érdekelhet.

Hírek és érdekességek Budapestről

Mi történik manapság a fővárosban? Mik a legfontosabb hírek és érdekességek Budapesten, amiről érdemes tudni? Itt minden fontos információt megtalálsz!

Látnivalók Budapesten

Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb fővárosában. Budai Várnegyed, Parlament, Városliget, Hősök tere, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, és még sok más.

Programlehetőségek Budapesten

Mit érdemes megnézni Budapesten? Mik a legjobb szezonális vagy állandó programlehetőségek? Hova érdemes ellátogatni a pároddal, a családdal vagy a barátaiddal?

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk a nagyvilágból és Magyarországról. Naprakész információk nap mint nap.