Hogyan érdemes idén lezárni az évet?

Főoldal > Hogyan érdemes idén lezárni az évet?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hogyan érdemes idén lezárni az évet?


2020/10/17
Puskás Rékka

December utolsó napján, az elmúlt év lezárása és az elkövetkezendő köszöntése céljából sokan szeretik megadni az ünneplésnek a módját. Bár a leggyakoribbak a szilveszteri bulik, zenével, tánccal, éjfélkor egy pohár pezsgővel, azért nem csak ilyen módon lehet a szilvesztert kiélvezni, különösen az idén.

Egy tökéletes szilveszteri vacsora

Újévi parti

 

Az egyik leggyakrabban előforduló ünneplési forma az elmúlt év búcsúztatására és az eljövendő köszöntésére, egy újévi parti. Ennek is többféle módja van, egyesek a házibulikra emlékeztető összejöveteleket szeretik, barátokkal, családtagokkal. Ennek megvan az az előnye, hogy ha túl jól sikerül a bulizás, akkor is csak azok lesznek ennek szemtanúi, akik amúgy is közel állnak az illetőhöz.  

A másik fajta szórakozás, ha egy nyilvános buliba, például egy klubba megy valaki megünnepelni az eseményt. Ennek csak annyi a hátránya, hogy nincs ráhatásunk a zenékre, a résztvevőkre, és majdnem biztos, hogy haza is kell majd jutni a hideg téli hajnalban.

 

Egyébként széles körben elterjedt vélemény, hogy a szilveszteri bulik tipikusan olyan események, amikre az ember készül, várja, hogy mekkora durranás lesz, végül pedig laposra sikerül az egész. Ráadásul a jelenlegi vírushelyzetre való tekintettel sem biztos, hogy a legbölcsebb ünneplési forma a sok idegen emberrel való bulizás egy zárt helyen.

 

Szilveszteri vacsora

 

Szintén meglehetősen elterjedt szokás a szilveszteri vacsora, akár családi körben, akár barátokkal, de olyanra is van példa, hogy a munkatársakkal. Egy ünnepi étkezés során kevesebb kínos jelenetre adódik lehetőség, ráadásul a járvány szempontjából is szerencsésebb egy közös vacsora, mint egy buli. Itt ugyanis betarthatók olyan óvintézkedések, mint a távolság megtartása.

 

Egy igazán jó szilveszteri vacsora Budapesten valóban méltó elbúcsúztatása az óévnek és köszöntése az újnak. Tovább emelheti az est fényét, ha olyan hely lesz kiválasztva helyszínnek, ahol nem csak a hangulat felemelő, de az ételek is nagyon finomak. A Zsidai Csoport éttermei egytől-egyig a legjobb minőségű ételekkel szolgálnak, kiváló kiszolgálás és felemelő hangulat kíséretében, így aztán az ünnepi vacsorához érdemes náluk foglalni. Az éttermek megtekinthetőek itt.

 

Romantikázás az éjszakában

 

Idén a legbiztonságosabb az, ha a velünk egy háztartásban élőkkel kerülünk csak közeli kontaktusba. Épp ezért 2021 köszöntésére kiváló program lehet egy kellemes szilveszteri vacsora elköltését követően egy kis romantikázás kettesben a magyar fővárosban. Ugyan a tél közepén hideg van, lehet készülni pokróccal, termoszban forralt borral, és így nem lesz zavaró a hideg.
Belföld Budapest Érdekességek ProgramlehetőségekLegfrissebb cikkek


Plázáznál? 5 ok, amiért a MOM Park a legjobb választás!
Modern korunk vívmányai közé tartoznak a plázák, melyek – ellentétben a bevásárlóközpontokkal – számos különböző lehetőséget biztosítanak a vásárlóknak. Nem csak boltokat találni ezeken a helyeken, számos plusz elfoglaltságnak is helyet nyújtanak. Ebben a cikkben mutatok 5 okot, amiért a MOM Park a legjobb választás, ha kedved szottyan plázába menni!
Házi praktikák fogfájás esetén
A fogfájás az egyik legaljasabb, legkimerítőbb fájdalomfajta, amit az ember megtapasztalhat élete során. Ha jelentkezik, ne halogasd a fogorvos felkeresését, mert nem fog elmúlni, sőt, minden nappal rosszabb lesz, ráadásul a halogatásnak akár a fog elvesztése is a következménye lehet. De amíg eljutsz fogászhoz hogyan enyhítsd a fájdalmad? Íme néhány házi praktika!
Hírek, újdonságok és érdekességek belföldről és a nagyvilágból

Naprakész információk a világ minden tájáról, Budapestről és belföldről, érdekességek és újdonságok, minden, ami érdekelhet.

Hírek és érdekességek Budapestről

Mi történik manapság a fővárosban? Mik a legfontosabb hírek és érdekességek Budapesten, amiről érdemes tudni? Itt minden fontos információt megtalálsz!

Látnivalók Budapesten

Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb fővárosában. Budai Várnegyed, Parlament, Városliget, Hősök tere, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, és még sok más.

Programlehetőségek Budapesten

Mit érdemes megnézni Budapesten? Mik a legjobb szezonális vagy állandó programlehetőségek? Hova érdemes ellátogatni a pároddal, a családdal vagy a barátaiddal?

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk a nagyvilágból és Magyarországról. Naprakész információk nap mint nap.