Festés utáni nagytakarítás

fooldal > Festés utáni nagytakarítás

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Festés utáni nagytakarítás


2019/06/13

A festés utáni nagytakarítás az elég fárasztó és hosszadalmas feladat lehet. Ezért érdemes mindig előre megtervezni, hogyan haladunk és miket csinálunk meg. A felújítások alkalmával végzett munkák, akár csak a festés is, mind sok kosszal járnak.

Festés utáni nagytakarítás

Akármilyen körültekintő a szakember, vagy mi magunk, akkor is keletkeznek olyan szennyeződések, amelyekkel nehéz megbírkózni. Fontos tehát a megelőzés is. Minden bútort és magát a parkettát vagy járólapot is gondosan le kell takarni, ügyelve a szegélyekre is. Ha viszont már “megvan” a baj, vagyis valami festékes lett, akár az ablak akkár az ajtók, mindig nagyon fontos a megfelelő takarítási módszer kiválasztása. Ilyen erős “piszkoknál” nem elegendő az általános tisztítószer, hanem profi tisztítószerekre lesz szükségünk. Gondosan ügyelve, óvatosan takarítsuk el a szennyeződéseket, hogy ne tegyünk kárt semmiben.

 Tudj meg többet itt: festés utáni nagytakarításLegfrissebb cikkek


Klíma tisztítás: Ezért szükséges minden évben, még a szezon előtt!
A klíma tisztítását, karbantartását sokan nem veszik komolyan, hiszen alig használták a klímát vagy éppen letörölték kívülről és tisztítának gondolják. 
Hírek, újdonságok és érdekességek belföldről és a nagyvilágból

Naprakész információk a világ minden tájáról, Budapestről és belföldről, érdekességek és újdonságok, minden, ami érdekelhet.

Hírek és érdekességek Budapestről

Mi történik manapság a fővárosban? Mik a legfontosabb hírek és érdekességek Budapesten, amiről érdemes tudni? Itt minden fontos információt megtalálsz!

Látnivalók Budapesten

Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb fővárosában. Budai Várnegyed, Parlament, Városliget, Hősök tere, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, és még sok más.

Programlehetőségek Budapesten

Mit érdemes megnézni Budapesten? Mik a legjobb szezonális vagy állandó programlehetőségek? Hova érdemes ellátogatni a pároddal, a családdal vagy a barátaiddal?

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk a nagyvilágból és Magyarországról. Naprakész információk nap mint nap.