A nap, amikor minden nő királylány

Főoldal > A nap, amikor minden nő királylány

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A nap, amikor minden nő királylány


2020/09/26
Puskás Rékka

A legtöbb nő nem akkor kezdi el tervezni az esküvőjét, amikor megkérik a kezét. Sőt, gyakoribb, hogy addigra már konkrét elképzelései vannak bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Bár ez a nap az ifjú párról szól, az esküvői felhajtás zöme és ezeknek tökéletes kivitelezése mégis inkább a menyasszony szíve vágya.

A tökéletes esküvő helyszín

A nagy napon te vagy a hercegnő

 

A gyerekként nézett hercegnős mesék, az amerikai romantikus filmek, a menyasszonyi ruha, a megkreált frizura, a kiszolgálás a lagzin mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egy nő az esküvője napján hercegnőnek érzi magát. Ezt az érzetet tovább erősítheti, ha a nagy napot a budai várban tartjátok, ami egy igazán fenséges színtér. Vírushelyzettől függetlenül is lehetsz királylány, ugyanis fellelhetőek kis esküvőhelyszínek a budai várban. S bár nem lesz ott minden valaha veletek kapcsolatba került ismerős, ennek ellenére lehet tökéletes az esküvőtök. 

Miért jobb egy kis létszámú esküvő?

 

Amennyiben jövőre tervezitek a nagy napot, érdemes számolni azzal, hogy ideálisabb egy kis létszámú esküvőt tartani, mint világraszóló lagzit. Egyfelől, könnyen lehet, hogy a járványhelyzet nem fog sokat javulni, így a törvény is kötelezni fog a meghatározott maximális létszám betartására. De, ami fontosabb, hogy függetlenül attól, hogy szankcionálva van-e, jelentősen kisebb kockázattal jár a kevesebb vendég. Ameddig pedig komoly veszélyt jelent a vírus, addig nem szabad feleslegesen kockázatot vállalni, mind a magunk, mind az embertársaink biztonságának megóvása érdekében.

 

Amennyiben eleve kis létszámú esküvőt szeretnétek, úgy annyiból egyszerűbb a helyzet, hogy nem szükséges végigcsinálni az idegtépő játékot, hogy kit húzzatok ki a nagy létszámú listáról. Ebben az esetben csak a tökéletes helyszínt kell megtalálni, például a gyönyörű Budai Várban.

 

Élvezd a ti nagy napotokat!

 

Ha sikerül megtalálni a tökéletes helyszínt, megvan álmaid menyasszonyi ruhája, jól sikerült a próbafrizura és próbasmink, illetve a lagzival kapcsolatos minden részlet, mint a menü és a zene is a helyére kerültek, akkor már tényleg nincs más teendő, mint élvezni az esküvőtöket és ragyogni, hiszen ez a nap rólatok szól!
Belföld Budapest Látnivalók ProgramlehetőségekLegfrissebb cikkek


Plázáznál? 5 ok, amiért a MOM Park a legjobb választás!
Modern korunk vívmányai közé tartoznak a plázák, melyek – ellentétben a bevásárlóközpontokkal – számos különböző lehetőséget biztosítanak a vásárlóknak. Nem csak boltokat találni ezeken a helyeken, számos plusz elfoglaltságnak is helyet nyújtanak. Ebben a cikkben mutatok 5 okot, amiért a MOM Park a legjobb választás, ha kedved szottyan plázába menni!
Házi praktikák fogfájás esetén
A fogfájás az egyik legaljasabb, legkimerítőbb fájdalomfajta, amit az ember megtapasztalhat élete során. Ha jelentkezik, ne halogasd a fogorvos felkeresését, mert nem fog elmúlni, sőt, minden nappal rosszabb lesz, ráadásul a halogatásnak akár a fog elvesztése is a következménye lehet. De amíg eljutsz fogászhoz hogyan enyhítsd a fájdalmad? Íme néhány házi praktika!
Hírek, újdonságok és érdekességek belföldről és a nagyvilágból

Naprakész információk a világ minden tájáról, Budapestről és belföldről, érdekességek és újdonságok, minden, ami érdekelhet.

Hírek és érdekességek Budapestről

Mi történik manapság a fővárosban? Mik a legfontosabb hírek és érdekességek Budapesten, amiről érdemes tudni? Itt minden fontos információt megtalálsz!

Látnivalók Budapesten

Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb fővárosában. Budai Várnegyed, Parlament, Városliget, Hősök tere, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, és még sok más.

Programlehetőségek Budapesten

Mit érdemes megnézni Budapesten? Mik a legjobb szezonális vagy állandó programlehetőségek? Hova érdemes ellátogatni a pároddal, a családdal vagy a barátaiddal?

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk a nagyvilágból és Magyarországról. Naprakész információk nap mint nap.