A nap, amikor minden nő királylány

Főoldal > A nap, amikor minden nő királylány

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A nap, amikor minden nő királylány


2020/09/26
Puskás Rékka

A legtöbb nő nem akkor kezdi el tervezni az esküvőjét, amikor megkérik a kezét. Sőt, gyakoribb, hogy addigra már konkrét elképzelései vannak bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Bár ez a nap az ifjú párról szól, az esküvői felhajtás zöme és ezeknek tökéletes kivitelezése mégis inkább a menyasszony szíve vágya.

A tökéletes esküvő helyszín

A nagy napon te vagy a hercegnő

 

A gyerekként nézett hercegnős mesék, az amerikai romantikus filmek, a menyasszonyi ruha, a megkreált frizura, a kiszolgálás a lagzin mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egy nő az esküvője napján hercegnőnek érzi magát. Ezt az érzetet tovább erősítheti, ha a nagy napot a budai várban tartjátok, ami egy igazán fenséges színtér. Vírushelyzettől függetlenül is lehetsz királylány, ugyanis fellelhetőek kis esküvőhelyszínek a budai várban. S bár nem lesz ott minden valaha veletek kapcsolatba került ismerős, ennek ellenére lehet tökéletes az esküvőtök. 

Miért jobb egy kis létszámú esküvő?

 

Amennyiben jövőre tervezitek a nagy napot, érdemes számolni azzal, hogy ideálisabb egy kis létszámú esküvőt tartani, mint világraszóló lagzit. Egyfelől, könnyen lehet, hogy a járványhelyzet nem fog sokat javulni, így a törvény is kötelezni fog a meghatározott maximális létszám betartására. De, ami fontosabb, hogy függetlenül attól, hogy szankcionálva van-e, jelentősen kisebb kockázattal jár a kevesebb vendég. Ameddig pedig komoly veszélyt jelent a vírus, addig nem szabad feleslegesen kockázatot vállalni, mind a magunk, mind az embertársaink biztonságának megóvása érdekében.

 

Amennyiben eleve kis létszámú esküvőt szeretnétek, úgy annyiból egyszerűbb a helyzet, hogy nem szükséges végigcsinálni az idegtépő játékot, hogy kit húzzatok ki a nagy létszámú listáról. Ebben az esetben csak a tökéletes helyszínt kell megtalálni, például a gyönyörű Budai Várban.

 

Élvezd a ti nagy napotokat!

 

Ha sikerül megtalálni a tökéletes helyszínt, megvan álmaid menyasszonyi ruhája, jól sikerült a próbafrizura és próbasmink, illetve a lagzival kapcsolatos minden részlet, mint a menü és a zene is a helyére kerültek, akkor már tényleg nincs más teendő, mint élvezni az esküvőtöket és ragyogni, hiszen ez a nap rólatok szól!
Belföld Budapest Látnivalók ProgramlehetőségekLegfrissebb cikkek


A 3 leggyakoribb kérdések a fogszabályzással kapcsolatban és a válaszok
Fogszabályzó- hangzik el az ítélet a fogászati székben ülve. Elsőre teljes sok, majd csak úgy kavarognak a kérdések. Most megválaszoljuk a három leggyakoribb kérdést a fogszabályzással kapcsolatban.
Mennyibe kerül a magán fogorvos?- Összeszámoltuk!
Szoktunk hallani súlyos összegeket, sok-sok százezres tételeket, éppen ezért, ha valami problémánk akad a fogunkkal inkább próbáljuk halogatni a kezelést, ameddig csak lehet. A magán fogászat valóban nem olcsó, és sok esetben csak ez jöhet szóba, de tegyünk pontot az ügy végére, mennyi az annyi, mennyibe kerül a magán fogászat?
A sztárok Hollywoodi mosolyának igazi titka
Már annyiszor nézted, hogy micsoda makulátlanok, fehérek, tényleg tökéletes a sztárok fogai. Gondolkoztál rajta, hogy mégis hogyan lehetséges, amikor neked egy csésze kávé is meglátszik rajta? Vigyázol a fogaidra, ápolod őket, de mégsem lesznek ilyenek? A sztároknak van egy nagy titkuk, mutatjuk is, hogy mi!
Hírek, újdonságok és érdekességek belföldről és a nagyvilágból

Naprakész információk a világ minden tájáról, Budapestről és belföldről, érdekességek és újdonságok, minden, ami érdekelhet.

Hírek és érdekességek Budapestről

Mi történik manapság a fővárosban? Mik a legfontosabb hírek és érdekességek Budapesten, amiről érdemes tudni? Itt minden fontos információt megtalálsz!

Látnivalók Budapesten

Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb fővárosában. Budai Várnegyed, Parlament, Városliget, Hősök tere, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, és még sok más.

Programlehetőségek Budapesten

Mit érdemes megnézni Budapesten? Mik a legjobb szezonális vagy állandó programlehetőségek? Hova érdemes ellátogatni a pároddal, a családdal vagy a barátaiddal?

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk a nagyvilágból és Magyarországról. Naprakész információk nap mint nap.