4 családi program a fővárosban

Főoldal > 4 családi program a fővárosban

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

4 családi program a fővárosban


2021/01/30
Puskás Rékka

A családdal töltött idő az egyik legfontosabb, bár sokszor éppen ez szorul háttérbe a munka, iskola és egyéb kötelezettségek mellett. De igenis fontos, hogy szakíts időt arra, hogy a szeretteiddel legyél, minőségi időt tölts velük, ne pedig a TV előtt punnyadjatok. Mutatok 4 programot Budapesten és környékén, ami tökéletes az ilyesfajta kikapcsolódáshoz!

Családi programok Budapesten

Kiránduljatok nagyokat!

 

A kirándulások nem csak azért remek programok, mert végre együtt tölthetsz némi időt a családtagjaiddal, bár kétségkívül ez a legnyomósabb érv, ami mellette szól. De emellett az sem elhanyagolható, hogy ilyenkor friss levegőn vagytok, mozogtok, ez pedig az egészségeteknek is nagyon jót tesz, különösen a hideg hónapok során, amikor az immunrendszernek minden támogatásra szüksége van. Menjetek el a Hármashatárhegyre, ha havazik, szánkózzatok Normafán, esetleg nézzétek meg a gödöllői Arborétumot. 

Menjetek el az Állatkertbe!

 

Szintén remek családi program elmenni együtt a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. Rengeteg érdekes állatot lehet megnézni, még különböző állatshow-k is vannak, de a Pálmaház hangulata is egyedülálló. Miután bejártátok az egészet, beülhettek abba a speciális étterembe az Állatkert mellett, ahol a fogások mellé a társaságot különböző egzotikus állatok adják.

 

Adjátok meg a módját a fontos eseményeknek!

 

A legtöbbször a születésnapok, ballagások és érettségik, babahír, vagy épp egy munkahelyi előléptetés otthon, a négy fal között megünneplésre. Tegyétek ezeket az eseményeket igazán emlékezetessé, és csapjatok egy nagy bulit az össze rokonnal! Egyre népszerűbbek a családi rendezvényhelyszínek Budapesten, a különleges alkalomra béreljétek ki, és mulassatok a rokonokkal karöltve! Ez egyfelől az ünnepelt számára is egy maradandó emlék lesz, másfelől a családtagoknak is, hiszen nem minden héten van lehetőség az ilyesfajta ünnepségekre!

 

Menjetek múzeumba!

 

Ugyancsak remek családi program a múzeumlátogatás, ráadásul nem csak szórakoztató, de rengeteget lehet belőle tanulni is. Budapesten jónéhány múzeum található, így megegyezhettek, hogy melyiket válasszátok az alapján, hogy kit mi érdekel. Van, ahol a természettudományokkal, máshol vasutakkal, repülőkkel, megint máshol a fizikai törvényeivel lehet megismerkedni, legtöbbször interaktív, szórakoztató formában.
Belföld Budapest Érdekességek Magyarország ProgramlehetőségekLegfrissebb cikkek


Így szervezz üzleti rendezvényt sikeresen!
Üzleti rendezvényt szeretnél szervezni, esetleg már neki is láttál, de érzed, nem egyszerű, fentakadtál egy ponton? Üzleti rendezvényt szervezni valóban nem könnyű. Egyszerre rengeteg dologra kell figyelni, megannyi dolgot irányítani, menedzselni sok-sok feladatot. Mire kell legjobban figyelni? Mutatunk pár tippet, ha ezekre figyelsz, akkor nem lehet nagy gond!
Így szervezz szülinapi bulit!
A születésnapja mindenkinek különleges alkalom, kiváltképpen a gyerkőcöknek. Épp ezért most segítek neked, hogy hogyan szervezz a gyerkőcödnek tökéletes születésnapi bulit!
Hírek, újdonságok és érdekességek belföldről és a nagyvilágból

Naprakész információk a világ minden tájáról, Budapestről és belföldről, érdekességek és újdonságok, minden, ami érdekelhet.

Hírek és érdekességek Budapestről

Mi történik manapság a fővárosban? Mik a legfontosabb hírek és érdekességek Budapesten, amiről érdemes tudni? Itt minden fontos információt megtalálsz!

Látnivalók Budapesten

Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb fővárosában. Budai Várnegyed, Parlament, Városliget, Hősök tere, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, és még sok más.

Programlehetőségek Budapesten

Mit érdemes megnézni Budapesten? Mik a legjobb szezonális vagy állandó programlehetőségek? Hova érdemes ellátogatni a pároddal, a családdal vagy a barátaiddal?

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk a nagyvilágból és Magyarországról. Naprakész információk nap mint nap.