4 családi program a fővárosban

Főoldal > 4 családi program a fővárosban

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

4 családi program a fővárosban


2021/01/30
Puskás Rékka

A családdal töltött idő az egyik legfontosabb, bár sokszor éppen ez szorul háttérbe a munka, iskola és egyéb kötelezettségek mellett. De igenis fontos, hogy szakíts időt arra, hogy a szeretteiddel legyél, minőségi időt tölts velük, ne pedig a TV előtt punnyadjatok. Mutatok 4 programot Budapesten és környékén, ami tökéletes az ilyesfajta kikapcsolódáshoz!

Családi programok Budapesten

Kiránduljatok nagyokat!

 

A kirándulások nem csak azért remek programok, mert végre együtt tölthetsz némi időt a családtagjaiddal, bár kétségkívül ez a legnyomósabb érv, ami mellette szól. De emellett az sem elhanyagolható, hogy ilyenkor friss levegőn vagytok, mozogtok, ez pedig az egészségeteknek is nagyon jót tesz, különösen a hideg hónapok során, amikor az immunrendszernek minden támogatásra szüksége van. Menjetek el a Hármashatárhegyre, ha havazik, szánkózzatok Normafán, esetleg nézzétek meg a gödöllői Arborétumot. 

Menjetek el az Állatkertbe!

 

Szintén remek családi program elmenni együtt a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. Rengeteg érdekes állatot lehet megnézni, még különböző állatshow-k is vannak, de a Pálmaház hangulata is egyedülálló. Miután bejártátok az egészet, beülhettek abba a speciális étterembe az Állatkert mellett, ahol a fogások mellé a társaságot különböző egzotikus állatok adják.

 

Adjátok meg a módját a fontos eseményeknek!

 

A legtöbbször a születésnapok, ballagások és érettségik, babahír, vagy épp egy munkahelyi előléptetés otthon, a négy fal között megünneplésre. Tegyétek ezeket az eseményeket igazán emlékezetessé, és csapjatok egy nagy bulit az össze rokonnal! Egyre népszerűbbek a családi rendezvényhelyszínek Budapesten, a különleges alkalomra béreljétek ki, és mulassatok a rokonokkal karöltve! Ez egyfelől az ünnepelt számára is egy maradandó emlék lesz, másfelől a családtagoknak is, hiszen nem minden héten van lehetőség az ilyesfajta ünnepségekre!

 

Menjetek múzeumba!

 

Ugyancsak remek családi program a múzeumlátogatás, ráadásul nem csak szórakoztató, de rengeteget lehet belőle tanulni is. Budapesten jónéhány múzeum található, így megegyezhettek, hogy melyiket válasszátok az alapján, hogy kit mi érdekel. Van, ahol a természettudományokkal, máshol vasutakkal, repülőkkel, megint máshol a fizikai törvényeivel lehet megismerkedni, legtöbbször interaktív, szórakoztató formában.
Belföld Budapest Érdekességek Magyarország ProgramlehetőségekLegfrissebb cikkek


Milyen hatásai vannak a cukornak a fogakra, amikre nem is gondolnánk
Mindannyian egyre többet tudunk meg arról, hogy a nagy mennyiségű cukor fogyasztása hogyan okozhat pusztítást az általános egészségünkre. És ha már te is voltál fogorvosnál, akkor már biztosan hallottad, hogy a cukor pusztító lehet a fogak és a száj egészsége szempontjából. De miért lehet olyan káros a cukor? A cukor olyan sok étel és ital része, amelyet fogyasztunk, ezért fontos megérteni, hogy miért kell elkerülnie őket a lehető legjobban. Íme számos módszer, amellyel a cukor káros a száj egészségére, és mit tehetsz vele.
A szauna befolyásolhatja a szépséget?
A szépség belülről fakad. De ez abból is fakadhat, hogy a szaunában izzadsz! Íme egy lista néhány érvvel, amiért a szauna nagyszerű választás, ha fel akarod erősíteni szépségápolási rutinod.
10 program ötlet télre Budapesten
Budapest gyorsan Európa egyik vezető utazási célpontjává válik, különösen télen, amikor Magyarország fővárosa valóban életre kel. A hangulatos téli dekorációk a romantikus építészeti alkotásokkal Budapest egy klasszikus karácsonyi filmet idéző jeleneté válik. Nézzük milyen programokat szervezhetünk télen a fővárosban!
Hírek, újdonságok és érdekességek belföldről és a nagyvilágból

Naprakész információk a világ minden tájáról, Budapestről és belföldről, érdekességek és újdonságok, minden, ami érdekelhet.

A mi fővárosunk Budapest

Hírek és érdekességek Budapestről nemcsak Budapestieknek. Mi történik manapság a fővárosban? Mik a legfontosabb hírek és érdekességek Budapesten, amiről érdemes tudni? Itt minden fontos információt megtalálsz! Friss és ropogós híreket, valamint régi izgalmas, rejtélyes történeteket egyaránt olvashatsz az amic.hu blogon Budapestről!

Magyarország - Te csodás!

Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb országában Magyarországon. Budapest, Szeged, Pécs, Miskolc, Debrecen, a Hortobágy, a Balaton környéke, a csodás Alföld, és még estig sorolhatnánk hazánk meseszép helyeit. Magyarország legszebb vidékeiről olvashatsz érdekességeket, ismertetőket. Fedezd fel velünk Magyarország legjobb éttermeit, szállodáit és tudj meg mindent mit és mikor érdemes csinálni MAgyarországon!

Itt minden van: Programlehetőségek Budapesten

Mit érdemes megnézni Budapesten? Mik a legjobb szezonális vagy állandó programlehetőségek Budapesten? Hova érdemes ellátogatni a pároddal, a családdal vagy a barátaiddal? Csodás, történelmi, izgalmas látnivalók Európa egyik legszebb fővárosában. Budai Várnegyed, Parlament, Városliget, Hősök tere, Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, és még sok más. Értesülj tőlünk a legfrissebb és a legizgalmasabb programlehetőségekről Budapesten!

Csak úgy egy kis kitekintő

Szeretjük Budapestet, és imádjuk hazánk többi szép helyét is, de néha azért eszünkbe jut másról is írni, ezt engedjétek meg nekünk! Érdekes cikkek, hírek, újdonságok és információk a nagyvilágból és Magyarországról. Naprakész információk, tippek, trükkök, ajánlások, hogy mindig naprakész lehess!