Ezekre ügyelj, ha webshopod marketingjét szeretnéd kialakítani


Ezekkel a tippekkel futtathatod fel webshopod!


Ezekre ügyelj, ha webshopod marketingjét szeretnéd kialakítani

Új webáruház, webshop nyitásán gondolkodsz? Ezekkel a tippekkel, trükkökkel és online marketing eszközökkel viheted sikerre az új boltot az online térben! 


#1 Találd meg a piaci rést! 

Webáruházakból, websohpokból ma már Dunát lehetne rekeszteni. Szinte minden területen van már legalább 5-10 online bolt, ahol nincs, az se biztos, hogy véletlen. Éppen ezért az első és legfontosabb lépés megtalálni azt a területet, ahol még versenyképes tudsz maradni! Természetesen hatalmas energiabefektetéssel szinte minden területen legyőzhetőek a versenytársak, de sokkal gyorsabban, hatékonyabb fogsz tudni előre lépni, ha megtalálsz egy piaci rést, ahol nincs nagy verseny, de igény az volna rá. 

 

#2 Legyen erős USP-!

Akármilyen jó termékcsoportot is találsz eladásra, így is biztosak vagyunk benne, hogy lesznek versenytársaid. Még saját gyártású termékek esetén is van helyettesítő termék. Éppen ezért kell valami, ami megkülönböztet a többiektől, ami csak rád jellemző: találd ki, miben vagy egyedi, miben vagy több, mint mások! 

Figyelem! A minőség és kedvező ár nem egy USP! Ennél jóval kreatívabbnak kell lenned.

 

#3 Építs felhasználóbarát webáruházat! 

Hiába a jó termék, a kiváló USP, ha webáruházad nem felhasználóbarát. Alig néhány másodperced van csak a jó első benyomás megtételére, és az online térben még az sem elég. Ha bonyolult a weboldal, nehézkes a vásárlás módja, a felhasználók könnyen visszapattanhatnak, és konkurenciádhoz fordulhatnak!

 

#4 Építs online marketing stratégiát! 

Még a jó weboldal sem elég (bár elengedhetetlen), ahhoz hogy valódi értéket képviseljen és vásárlókat hozzon, ha nem talál rá célközönséged. Az online marketing komplex folyamat, amelyet stratégiában érdemes kezelni. Hogy milyen eszközöket kell alkalmaznod? Erről itt írtunk bővebben: Hogyan legyen több vásárlóm?

 

#5 Építs brandet! 

Ha a fenti pontokat eléred és jól csinálod, már biztos, hogy bőségesen megélsz majd webáruházadból. Ha azonban ennél nagyobb vágyad van, és szeretnél egy működő céget, brandet magadénak tudni, érdemes kicsit tovább nézni, és a brandépítésbe is belevetni magad! 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

A stressz és a fogak

A stressz hatása a fogakra

A stressz nem csak a szervezetünket és az elménket terheli meg, de a fogakra is hatással van. Milyen betegségek alakulhatnak ki fogainkra nézve a stressz által? 

Hasznos tanácsok, ha rendezvényt szervezel

3 tipp egy tökéletes rendezvényért

Egy rendezvény megszervezése nem egyszerű feladat, hiszen számos tényezőre kell figyelni a szervezési időszak alatt. A következőkben adunk 3 tippet, ami segítségedre lesz a szervezés során! 

LG klíma

Ismerje meg az LG szuperhalk klímáját!

Az LG világszerte ismert elektronikai márka, amely létrehozta most az egyik legjobb klímaberendezését. Szuper halk és okos is! 

Lakástakarítás a fővárosban praktikus tippekkel

Lakástakarítás a fővárosban praktikus tippekkel

A lakás takarítás sok háziasszonyon képes kifogni főleg a fővárosban. A sok program, és munka mellett a rohanómindennapokban nehéz keríteni egy kis zsbad kapacitást a lakás teljes körű kitakarítására.