Will Smith megmászta a Lánchidat!


Will Smith elhagyta az országot!


Will Smith elhagyta Magyarországot

Will Smith elhagyta Budapestet és az országot is. Tegnap már a VB döntő nyitó eseményén adták elő élőben a torna hivatalos zenejét a Live It Up-ot. Mielőtt elhagyta volna az országot viszont még csinált valami rendkívülit a világsztár! 


A filmsztár a Four Season Hotel elnöki lakosztályában szállt meg, szemben a Lánchíddal. Ezért akik arra jártak az elmúlt hónapban könnyen találkozhattak vele. Will Smith közösségi oldalaink több videó is mejelent, ahogy a várost járva készíti a videóít. Apák napján péládul gyerekei húzhattak be egyet apjuknak, persze csak a videó kedvéért. 

 

A sztár úgy gondolta, hogy távozása előtt még csinálnia kell egy ütős videót, így kinézett az ablakán és a vele szembe levő Lánchíd keltette fel érdeklődését. Kamerát ragadott és meg sem állt a tetejéig, ahol aztán táncba kezdett. Természetes nem volt illegális a hídra való felmászás, azonban nagyon veszélyes. A videót követő napokban sokan mások is felmásztak a hídra, így ezúton is figyelmeztetnénk mindenkit, hogy ez nagyon veszélyes! 

 

A világsztár egyébként a Live It Up videóklipp forgatása, illetve a Gemini Man nevű új filmjéhez való felvételek miatt tartózkodott országunkban. Kíváncsian várjuk a filmet :) 

címkék: Budapest, Érdekességek

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Bemutatjuk a legjobb kávézót Budapesten

Itt kaphatod a legjobb kávét Budapesten

Budapesten egyre több kávézóval találkozunk, azonban annak, akinek fontos a minőség a kávé terén is, a PRE-GO-t ajánljuk a Széll Kálmán téren! 

Magyar győzelem

Óriási győzelem a Görögök ellen!

Az új edző, Marco Rossi második meccse volt a tegnapi a magyar válogatottal. Mindenki örömére óriási győzelemmel ünnepelhettek a végén. A Nemzetek Ligájában vívott Görögország elleni mérkőzésen a magyar válogatott 2:1-es győzelemmel végzett. 

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger Magyarországon

Ki ne ismerné Arnold Schwarzenegger-t? Többszörös Mr.Olimpia, volt kaliforniai kormányzó és számos hollywood-i film főszereplője. Leghíresebb szerepét a Terminátor című filmben kapta, amelyben nyújtott alakításának köszönheti későbbi filmes karrierjét. Jelenleg a Terminátor 6. részét forgátja Budapesten.