Will Smith megmászta a Lánchidat!


Will Smith elhagyta az országot!


Will Smith elhagyta Magyarországot

Will Smith elhagyta Budapestet és az országot is. Tegnap már a VB döntő nyitó eseményén adták elő élőben a torna hivatalos zenejét a Live It Up-ot. Mielőtt elhagyta volna az országot viszont még csinált valami rendkívülit a világsztár! 


A filmsztár a Four Season Hotel elnöki lakosztályában szállt meg, szemben a Lánchíddal. Ezért akik arra jártak az elmúlt hónapban könnyen találkozhattak vele. Will Smith közösségi oldalaink több videó is mejelent, ahogy a várost járva készíti a videóít. Apák napján péládul gyerekei húzhattak be egyet apjuknak, persze csak a videó kedvéért. 

 

A sztár úgy gondolta, hogy távozása előtt még csinálnia kell egy ütős videót, így kinézett az ablakán és a vele szembe levő Lánchíd keltette fel érdeklődését. Kamerát ragadott és meg sem állt a tetejéig, ahol aztán táncba kezdett. Természetes nem volt illegális a hídra való felmászás, azonban nagyon veszélyes. A videót követő napokban sokan mások is felmásztak a hídra, így ezúton is figyelmeztetnénk mindenkit, hogy ez nagyon veszélyes! 

 

A világsztár egyébként a Live It Up videóklipp forgatása, illetve a Gemini Man nevű új filmjéhez való felvételek miatt tartózkodott országunkban. Kíváncsian várjuk a filmet :) 

címkék: Budapest, Érdekességek

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

LG klíma

Ismerje meg az LG szuperhalk klímáját!

Az LG világszerte ismert elektronikai márka, amely létrehozta most az egyik legjobb klímaberendezését. Szuper halk és okos is! 

Lakástakarítás a fővárosban praktikus tippekkel

Lakástakarítás a fővárosban praktikus tippekkel

A lakás takarítás sok háziasszonyon képes kifogni főleg a fővárosban. A sok program, és munka mellett a rohanómindennapokban nehéz keríteni egy kis zsbad kapacitást a lakás teljes körű kitakarítására. 

Festés utáni nagytakarítás

Festés utáni nagytakarítás

A festés utáni nagytakarítás az elég fárasztó és hosszadalmas feladat lehet. Ezért érdemes mindig előre megtervezni, hogyan haladunk és miket csinálunk meg. A felújítások alkalmával végzett munkák, akár csak a festés is, mind sok kosszal járnak.

Aprócska kamera, kamerastabilizátorral: ismerd meg a DJI Osmo Pocket lehetőségeit!

Aprócska kamera, kamerastabilizátorral: ismerd meg a DJI Osmo Pocket lehetőségeit!

A kamerastabilizátoroknak nem kell feltétlen hatalmas helyet foglalniuk - a DJI Osmo Pocket után legalábbis biztosan - ráadásul kamera is társul hozzá! Ismerd meg a nyár kedvenc termékét!