Will Smith megmászta a Lánchidat!


Will Smith elhagyta az országot!


Will Smith elhagyta Magyarországot

Will Smith elhagyta Budapestet és az országot is. Tegnap már a VB döntő nyitó eseményén adták elő élőben a torna hivatalos zenejét a Live It Up-ot. Mielőtt elhagyta volna az országot viszont még csinált valami rendkívülit a világsztár! 


A filmsztár a Four Season Hotel elnöki lakosztályában szállt meg, szemben a Lánchíddal. Ezért akik arra jártak az elmúlt hónapban könnyen találkozhattak vele. Will Smith közösségi oldalaink több videó is mejelent, ahogy a várost járva készíti a videóít. Apák napján péládul gyerekei húzhattak be egyet apjuknak, persze csak a videó kedvéért. 

 

A sztár úgy gondolta, hogy távozása előtt még csinálnia kell egy ütős videót, így kinézett az ablakán és a vele szembe levő Lánchíd keltette fel érdeklődését. Kamerát ragadott és meg sem állt a tetejéig, ahol aztán táncba kezdett. Természetes nem volt illegális a hídra való felmászás, azonban nagyon veszélyes. A videót követő napokban sokan mások is felmásztak a hídra, így ezúton is figyelmeztetnénk mindenkit, hogy ez nagyon veszélyes! 

 

A világsztár egyébként a Live It Up videóklipp forgatása, illetve a Gemini Man nevű új filmjéhez való felvételek miatt tartózkodott országunkban. Kíváncsian várjuk a filmet :) 

címkék: Budapest, Érdekességek

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Ezekre ügyelj, ha webshopod marketingjét szeretnéd kialakítani

Ezekkel a tippekkel futtathatod fel webshopod!

Új webáruház, webshop nyitásán gondolkodsz? Ezekkel a tippekkel, trükkökkel és online marketing eszközökkel viheted sikerre az új boltot az online térben! 

Mutatunk 3 tippek a stressz ellen

3 tipp a stressz ellen

A mai rohanó világnak köszönhetően rengeteg stressznek vagyunk kitéve, amitől nem egyszerű megszabadulni. A következőkben mutatunk 3 remek tippet a stressz ellen! 

Hasznos tanácsok, ha rendezvényt szervezel

3 tipp egy tökéletes rendezvényért

Egy rendezvény megszervezése nem egyszerű feladat, hiszen számos tényezőre kell figyelni a szervezési időszak alatt. A következőkben adunk 3 tippet, ami segítségedre lesz a szervezés során! 

Ruhák a tavaszi szezonra

5 ruha, amit érdemes beszerezned a tavaszi szezonra

Vészesen közeledik a tavaszi szezon, ha pedig szeretnéd egy kicsit felfrissíteni a ruhatáradat erre az időszakra, akkor érdemes már most beszerezned néhány ruhadarabot!