Nyert a magyar válogatott


Óriási győzelem a Görögök ellen!


Magyar győzelem

Az új edző, Marco Rossi második meccse volt a tegnapi a magyar válogatottal. Mindenki örömére óriási győzelemmel ünnepelhettek a végén. A Nemzetek Ligájában vívott Görögország elleni mérkőzésen a magyar válogatott 2:1-es győzelemmel végzett. 


Sajnos az elmúlt évek legbravúrosabb magyar győzelmét egy szurkoló se láthatta élőben, csupán a televízión keresztül. Ennek oka, hogy az UEFA egy zárt kapus mérkőzésre büntette a csapatot, mivel a budapesti Eb-selejtezőn a szurkolók sértő megjegyzéseket tettek a román játékosokra. 

Egyedül néhány görög szurkoló ült a lelátón, és lényegében teljes csend volt a mérkőzésen. 

Az első gólt egy gyönyörű összjátékkal szereztük meg, amelyet 14 méterről lőtt Sallai.

Sokan azt mondják, az évezred legszebb magyar támadását láthattuk tegnap.  Sajnos nem sokkal a szerzett gól után egyenlített a görög csapat is. Azonban nem tartott sokáig a döntetlen, a 40. percben egy szintén bravúros támadással megszerezte a vezető gólt 18 méterről Kleinheisler lövésével, amelyet aztán meg is tartott a meccs végéig. 

Azonban a második félidő végére teljesen elfogyott a lendület, voltak ijesztő görög támadások, de sikerült kihúzni a végéig és utána örömteli ünneplésbe kezdhetett a válogatott, és az egész ország. Reméljük a későbbi mérkőzéseken is hasonló sikereket ér el a csapat.

címkék: hírek

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

LG klíma

Ismerje meg az LG szuperhalk klímáját!

Az LG világszerte ismert elektronikai márka, amely létrehozta most az egyik legjobb klímaberendezését. Szuper halk és okos is! 

Lakástakarítás a fővárosban praktikus tippekkel

Lakástakarítás a fővárosban praktikus tippekkel

A lakás takarítás sok háziasszonyon képes kifogni főleg a fővárosban. A sok program, és munka mellett a rohanómindennapokban nehéz keríteni egy kis zsbad kapacitást a lakás teljes körű kitakarítására. 

Festés utáni nagytakarítás

Festés utáni nagytakarítás

A festés utáni nagytakarítás az elég fárasztó és hosszadalmas feladat lehet. Ezért érdemes mindig előre megtervezni, hogyan haladunk és miket csinálunk meg. A felújítások alkalmával végzett munkák, akár csak a festés is, mind sok kosszal járnak.

Aprócska kamera, kamerastabilizátorral: ismerd meg a DJI Osmo Pocket lehetőségeit!

Aprócska kamera, kamerastabilizátorral: ismerd meg a DJI Osmo Pocket lehetőségeit!

A kamerastabilizátoroknak nem kell feltétlen hatalmas helyet foglalniuk - a DJI Osmo Pocket után legalábbis biztosan - ráadásul kamera is társul hozzá! Ismerd meg a nyár kedvenc termékét!