Nyert a magyar válogatott


Óriási győzelem a Görögök ellen!


Magyar győzelem

Az új edző, Marco Rossi második meccse volt a tegnapi a magyar válogatottal. Mindenki örömére óriási győzelemmel ünnepelhettek a végén. A Nemzetek Ligájában vívott Görögország elleni mérkőzésen a magyar válogatott 2:1-es győzelemmel végzett. 


Sajnos az elmúlt évek legbravúrosabb magyar győzelmét egy szurkoló se láthatta élőben, csupán a televízión keresztül. Ennek oka, hogy az UEFA egy zárt kapus mérkőzésre büntette a csapatot, mivel a budapesti Eb-selejtezőn a szurkolók sértő megjegyzéseket tettek a román játékosokra. 

Egyedül néhány görög szurkoló ült a lelátón, és lényegében teljes csend volt a mérkőzésen. 

Az első gólt egy gyönyörű összjátékkal szereztük meg, amelyet 14 méterről lőtt Sallai.

Sokan azt mondják, az évezred legszebb magyar támadását láthattuk tegnap.  Sajnos nem sokkal a szerzett gól után egyenlített a görög csapat is. Azonban nem tartott sokáig a döntetlen, a 40. percben egy szintén bravúros támadással megszerezte a vezető gólt 18 méterről Kleinheisler lövésével, amelyet aztán meg is tartott a meccs végéig. 

Azonban a második félidő végére teljesen elfogyott a lendület, voltak ijesztő görög támadások, de sikerült kihúzni a végéig és utána örömteli ünneplésbe kezdhetett a válogatott, és az egész ország. Reméljük a későbbi mérkőzéseken is hasonló sikereket ér el a csapat.

címkék: hírek

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Ezekre ügyelj, ha webshopod marketingjét szeretnéd kialakítani

Ezekkel a tippekkel futtathatod fel webshopod!

Új webáruház, webshop nyitásán gondolkodsz? Ezekkel a tippekkel, trükkökkel és online marketing eszközökkel viheted sikerre az új boltot az online térben! 

Mutatunk 3 tippek a stressz ellen

3 tipp a stressz ellen

A mai rohanó világnak köszönhetően rengeteg stressznek vagyunk kitéve, amitől nem egyszerű megszabadulni. A következőkben mutatunk 3 remek tippet a stressz ellen! 

Hasznos tanácsok, ha rendezvényt szervezel

3 tipp egy tökéletes rendezvényért

Egy rendezvény megszervezése nem egyszerű feladat, hiszen számos tényezőre kell figyelni a szervezési időszak alatt. A következőkben adunk 3 tippet, ami segítségedre lesz a szervezés során! 

Ruhák a tavaszi szezonra

5 ruha, amit érdemes beszerezned a tavaszi szezonra

Vészesen közeledik a tavaszi szezon, ha pedig szeretnéd egy kicsit felfrissíteni a ruhatáradat erre az időszakra, akkor érdemes már most beszerezned néhány ruhadarabot!